Eredeti Brother LC3219XLBK nagytöltetű tintapatron – Fekete

Brother LC3219XLBK fekete tintapatron. Akár 3,000 oldalra.

Akár 3,000 oldal nyomtatásához

Kimagasló minőségű Brother kellékek

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Termékleírás

LC3219XLBK_main

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 3,000 oldal nyomtatásához
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

Az eredeti Brother LC3219XLBK nagytöltetű fekete tintapatront kifejezetten úgy tervezték, hogy tökéletesen működjenek a Brother nyomtatóval, és ezáltal a legmagasabb minőséget hozza ki a nyomatokból időről időre.
Az eredeti Brother kellékeket használva nem idéz elő olyan típusú problémákat, amely a nem-eredeti kellékek használatakor gyakran előfordul.

Bemutatás

Az alábbi színekben elérhető:

Mindegyik Brother tintapatron - ideértve az LC3219XLBK fekete tintapatront is– szigorú teszteléseken esett át annak érdekében, hogy Ön időről-időre megbízható nyomatokat készíthessen Brother készülékével.

A csomag 4 színt tartalmaz, amelyek nagyobb töltetűek, mint a standard patronok, ugyanakkor tökéletes minőségű nyomatokat készíthet velük.

Bár az olcsóbb, nem-márkás patronok használatával rövid távon pénzt takaríthat meg, azok nem lesznek kompatibilisek a készülékével. Lehetséges, hogy a gyakran alacsonyabb termékek használata nyomtatási problémákat okozhat, és akár károsíthatja a nyomtatót.

Az eredeti LC3219XLBK fekete tintapatront választva meggyőződhet róla, hogy a nyomtató mindig a legjobb teljesítményt nyújtja és garanciavesztés sem következhet be.

Creative Center

Látogasson el a Brother Creative Center, ahol több mint 2000 olyan sablont talál, amelyet személyre szabhat és elkészítheti saját, egyedi megjelenésű dokumentumainak és kreatív projektjeit.

A Business Center számos olyan marketinganyagot kínál, amelyek segítségével figyelemfelkeltő anyagokat készíthet munkahelyén, beleértve a névjegykártyákat, számlákat, szórólapokat és plakátokat, amelyek mindegyike személyre szabható.

Függetlenül attól, hogy önálló vállalkozóként vagy kisvállalkozásként működik, Cretive Center oldalon található, intelligens sablonok segítségére lesznek, ha látványos dokumentumokat szeretne készíteni.

A Home Center-ben sok-sok ötletet talál, amelyeket papírral tud megvalósítani, legyen szó akár oktatási segédeszközökről és játékokról -amelyeket a gyerekek is kipróbálhatnak - vagy vidám dekorációkról, amelyekkel különleges alkalomra emlékezhetünk, netán papír kézműves formatervezésről. Ezek a sablonok teljesen kizárólagosak a Brothernél.

Rengeteg újdonságot felfedezhet - és mindez teljesen ngyen a rendelkezésére áll.

Vissza a tetejére