1. Home
  2. Kellékek
  3. LC3217Y

Eredeti Brother LC3217Y tintapatron – sárga

Brother LC3217Y sárga tintapatron – 1 patron / csomag. Akár 550 oldal nyomtatására.

Olyan tintapatront szeretne, amely minden alkalommal kiváló minőségben nyomtat?  A Brother LC3217Y sárga tintapatronnal az első oldaltól az utolsóig garantáltan a legkiválóbb minőségű dokumentumokat nyomtathatja.  Tintapatronunk nem csak költséghatékony, hanem abban is biztos lehet, hogy használatával az Ön nyomtatója mindig a legjobb teljesítményt nyújtja.

Kiemelt tulajdonságok

  • Az ISO/IEC 24711-es szabványnak megfelelően akár 550 oldal nyomtatására is elegendő
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Látogasson el a Brother Creative Center, ahol több mint 2000 olyan sablont talál, amelyet személyre szabhat és elkészítheti saját, egyedi megjelenésű dokumentumainak és kreatív projektjeit.

A Business Center számos olyan marketinganyagot kínál, amelyek segítségével figyelemfelkeltő anyagokat készíthet munkahelyén, beleértve a névjegykártyákat, számlákat, szórólapokat és plakátokat, amelyek mindegyike személyre szabható.

Függetlenül attól, hogy önálló vállalkozóként vagy kisvállalkozásként működik, Cretive Center oldalon található, intelligens sablonok segítségére lesznek, ha látványos dokumentumokat szeretne készíteni.

A Home Center-ben sok-sok ötletet talál, amelyeket papírral tud megvalósítani, legyen szó akár oktatási segédeszközökről és játékokról -amelyeket a gyerekek is kipróbálhatnak - vagy vidám dekorációkról, amelyekkel különleges alkalomra emlékezhetünk, netán papír kézműves formatervezésről. Ezek a sablonok teljesen kizárólagosak a Brothernél.

Rengeteg újdonságot felfedezhet - és mindez teljesen ngyen a rendelkezésére áll!