Eredeti Brother LC3217BK tintapatron – fekete

Brother LC3217BK fekete tintapatron. Akár 550 oldalra elegendő töltet.

Akár 55 oldalra elegendő töltet ISO/IEC 24711 szerint

Kimagasló minőségű Brother kellék

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Termékleírás

LC3217BK_main

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 55 oldalra elegendő töltet ISO/IEC 24711 szerint
  • Kimagasló minőségű Brother kellék
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

Időszerű a fekete tintapatron cseréje? Akkor válassza az eredeti Brother LC3217BK fekete tintapatront, amellyel megbízható minőségű nyomatokat készíthet. Kimagasló minőség és tökéletes összhang a nyomtatója és a kellékanyag között.


Bemutatás

További színek

Az LC tintapatronokat szakértőink úgy tervezték, hogy azok mindig tökéletesen működjenek az Ön Brother nyomtatójában és minden egyes nyomtatáskor a lehető legkiválóbb minőségű dokumentumokat nyomtassák az Ön számára. Az LC3217BK fekete tintát tartalmaz, így költségeit is csökkentheti mivel a nagy töltet akár kétszer olyan hosszú ideig tart, mint a normál patron.

Meglehet, hogy az olcsóbb, nem-márkás patronokkal rövid távon pénzt takarít meg, de azok soha nem annyira kompatibilisek az Ön nyomtatójával.  Az ilyen - gyakran igen gyenge minőségű - termékek használata nyomtatási problémákhoz vezethet és a nyomtatójában is kárt tehet - ne kockáztasson!

Ha az eredeti LC3217BK fekete tintapatront választja, akkor biztos lehet abban, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a nyomtatójából, továbbá megőrzi garanciája érvényességét is, így valóban nem kell aggódnia a nyomtatója miatt.

 

Creative Center

Látogasson el a Brother Creative Center, ahol több mint 2000 olyan sablont talál, amelyet személyre szabhat és elkészítheti saját, egyedi megjelenésű dokumentumainak és kreatív projektjeit.

A Business Center számos olyan marketinganyagot kínál, amelyek segítségével figyelemfelkeltő anyagokat készíthet munkahelyén, beleértve a névjegykártyákat, számlákat, szórólapokat és plakátokat, amelyek mindegyike személyre szabható.

Függetlenül attól, hogy önálló vállalkozóként vagy kisvállalkozásként működik, Cretive Center oldalon található, intelligens sablonok segítségére lesznek, ha látványos dokumentumokat szeretne készíteni.

A Home Center-ben sok-sok ötletet talál, amelyeket papírral tud megvalósítani, legyen szó akár oktatási segédeszközökről és játékokról -amelyeket a gyerekek is kipróbálhatnak - vagy vidám dekorációkról, amelyekkel különleges alkalomra emlékezhetünk, netán papír kézműves formatervezésről. Ezek a sablonok teljesen kizárólagosak a Brothernél.

Rengeteg újdonságot felfedezhet - és mindez teljesen ngyen a rendelkezésére áll.

Vissza a tetejére