Eredeti Brother LC1280XLBK nagytöltetű tintapatron – Fekete

Brother LC1280XLBK fekete tintapatron – Nagytöltetű, akár 2,400 oldalra elegendő.

Akár 2400 oldal nyomtatása ISO/IEC 24711szerint

Kimagasló minőségű Brother tintapatron

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot

Termékleírás

LC1280XLBK_main

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 2400 oldal nyomtatása ISO/IEC 24711szerint
  • Kimagasló minőségű Brother tintapatron
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot

Bemutatás

Olyan tintapatront keres, amely tovább bírja a nyomtatást, de nem szeretne kompromisszumot kötni a minőséget illetően? Válassza az LC1280XLBK fekete tintapatront - amelyet kifejezetten úgy terveztek, hogy kimagasló minőségű nyomatokat készítse vele és Brother nyomtatójával.

Bemutatás

Az alábbi színekben elérhető:

Az  LC1280XLBK tintapatront úgy tervezték, hogy tökéletesen működjön a Brother nyomtatóval, és ezáltal a legmagasabb minőséget hozza ki a nyomatokból időről időre.

Bár az olcsóbb, nem-márkás patronok használatával rövid távon pénzt takaríthat meg, azok nem lesznek kompatibilisek a készülékével. Lehetséges, hogy a gyakran alacsonyabb termékek használata nyomtatási problémákat okozhat, és akár károsíthatja a nyomtatót.

Az eredeti LC1280XLBK tintapatront választva meggyőződhet róla, hogy a nyomtató mindig a legjobb teljesítményt nyújtja és garanciavesztés sem következhet be.

Creative Center

Látogasson el a Brother Creative Center, ahol több mint 2000 olyan sablont talál, amelyet személyre szabhat és elkészítheti saját, egyedi megjelenésű dokumentumainak és kreatív projektjeit.

A Business Center számos olyan marketinganyagot kínál, amelyek segítségével figyelemfelkeltő anyagokat készíthet munkahelyén, beleértve a névjegykártyákat, számlákat, szórólapokat és plakátokat, amelyek mindegyike személyre szabható.

Függetlenül attól, hogy önálló vállalkozóként vagy kisvállalkozásként működik, Cretive Center oldalon található, intelligens sablonok segítségére lesznek, ha látványos dokumentumokat szeretne készíteni.

A Home Center-ben sok-sok ötletet talál, amelyeket papírral tud megvalósítani, legyen szó akár oktatási segédeszközökről és játékokról -amelyeket a gyerekek is kipróbálhatnak - vagy vidám dekorációkról, amelyekkel különleges alkalomra emlékezhetünk, netán papír kézműves formatervezésről. Ezek a sablonok teljesen kizárólagosak a Brothernél.

Rengeteg újdonságot felfedezhet - és mindez teljesen ngyen a rendelkezésére áll.

Vissza a tetejére