Eredeti Brother LC125XLC tintapatron - ciánkék

Brother LC125XLC ciánkék nagytöltetű tintapatron. Akár 1,200 oldalra elegendő nyomtatás.

Akár 1,200 oldalra elegendő tinta ISO/IEC 24711 szerint

Kimagasló minőségű Brother kellékek

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Termékleírás

LC125XLC_main

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 1,200 oldalra elegendő tinta ISO/IEC 24711 szerint
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

A szakszerűen megtervezett, eredeti Brother LC125XLC tintapatron-csomag tökéletesen összhangban működik a Brother nyomtatók széles választékával. Segít csökkenteni nyomtatási kiadásait, miközben kimagasló eredményeket érhet el vele. Függetlenül attól, hogy az otthoni vagy kis irodában használja, élvezheti a gazdagabb, élesebb színminőséget, amely nem fog elhalványulni az idők során.

Bemutatás

További színek:

Az LC125XLC tintapatront úgy tervezték, hogy tökéletesen működjenek a Brother nyomtatóval, és ezáltal a legmagasabb minőséget hozza ki a nyomatokból időről időre.

Bár az olcsóbb, nem-márkás patronok használatával rövid távon pénzt takaríthat meg, azok nem lesznek kompatibilisek a készülékével. Lehetséges, hogy a gyakran alacsonyabb termékek használata nyomtatási problémákat okozhat, és akár károsíthatja a nyomtatót.

Az eredeti, nagytöltetű LC125XLC tintapatront választva meggyőződhet róla, hogy a nyomtató mindig a legjobb teljesítményt nyújtja és garanciavesztés sem következhet be.

Creative Center

Látogasson el a Brother Creative Center, ahol több mint 2000 olyan sablont talál, amelyet személyre szabhat és elkészítheti saját, egyedi megjelenésű dokumentumainak és kreatív projektjeit.

A Business Center számos olyan marketinganyagot kínál, amelyek segítségével figyelemfelkeltő anyagokat készíthet munkahelyén, beleértve a névjegykártyákat, számlákat, szórólapokat és plakátokat, amelyek mindegyike személyre szabható.

Függetlenül attól, hogy önálló vállalkozóként vagy kisvállalkozásként működik, Cretive Center oldalon található, intelligens sablonok segítségére lesznek, ha látványos dokumentumokat szeretne készíteni.

A Home Center-ben sok-sok ötletet talál, amelyeket papírral tud megvalósítani, legyen szó akár oktatási segédeszközökről és játékokról -amelyeket a gyerekek is kipróbálhatnak - vagy vidám dekorációkról, amelyekkel különleges alkalomra emlékezhetünk, netán papír kézműves formatervezésről. Ezek a sablonok teljesen kizárólagosak a Brothernél.

Rengeteg újdonságot felfedezhet - és mindez teljesen ngyen a rendelkezésére áll.

Vissza a tetejére