Eredeti Brother LC123C tintapatron – Cián

Brother LC123C cián tintapatron. Akár 600 oldalra.

Akár 600 oldal nyomtatása ISO/IEC 24711szerint

Kimagasló minőségű Brother tintapatron

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Termékleírás

LC123C_main

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 600 oldal nyomtatása ISO/IEC 24711szerint
  • Kimagasló minőségű Brother tintapatron
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

Az eredeti Brother LC123C tintapatront úgy tervezték, hogy kimagasló minőségű és élethű színeket idéző nyomatokat készíthessen vele. Hosszú ideig élvezheti az élénk és élethű színeket,  a tinta fakulásmentes tulajdonságának köszönhetően.
Azáltal, hogy a Brother eredeti tintáját választja a nem-eredeti kellékanyag helyett, hozzásegíti a nyomtatót ahhoz, hogy hosszú ideig kifogástalan működést nyújtson Önnek.

Számos készülékkel kompatibilis, könnyen cserélhető tintapatron, amellyel a nyomtatás nem maszatolódik el és hosszú ideig jól olvasható marad.

Bemutatás

Az alábbi színekben elérhető:

Amikor eljön az ideje a kellékanyagok cseréjének, válassza az eredetit! Az LC123C tintapatront úgy tervezték, hogy tökéletesen működjön a Brother nyomtatóval, és ezáltal a legmagasabb minőséget hozza ki a nyomatokból időről időre.

Bár az olcsóbb, nem-márkás patronok használatával rövid távon pénzt takaríthat meg, azok nem lesznek kompatibilisek a készülékével. Lehetséges, hogy az olcsóbb termékek használata nyomtatási problémákat okozhat, és akár károsíthatja a nyomtatót.

Az eredeti LC1100BK tintapatront választva meggyőződhet róla, hogy a nyomtató mindig a legjobb teljesítményt nyújtja és garanciavesztés sem következhet be.

Creative Center

Látogasson el a Brother Creative Center, ahol több mint 2000 olyan sablont talál, amelyet személyre szabhat és elkészítheti saját, egyedi megjelenésű dokumentumainak és kreatív projektjeit.

A Business Center számos olyan marketinganyagot kínál, amelyek segítségével figyelemfelkeltő anyagokat készíthet munkahelyén, beleértve a névjegykártyákat, számlákat, szórólapokat és plakátokat, amelyek mindegyike személyre szabható.

Függetlenül attól, hogy önálló vállalkozóként vagy kisvállalkozásként működik, Cretive Center oldalon található, intelligens sablonok segítségére lesznek, ha látványos dokumentumokat szeretne készíteni.

A Home Center-ben sok-sok ötletet talál, amelyeket papírral tud megvalósítani, legyen szó akár oktatási segédeszközökről és játékokról -amelyeket a gyerekek is kipróbálhatnak - vagy vidám dekorációkról, amelyekkel különleges alkalomra emlékezhetünk, netán papír kézműves formatervezésről. Ezek a sablonok teljesen kizárólagosak a Brothernél.

Rengeteg újdonságot felfedezhet - és mindez teljesen ngyen a rendelkezésére áll.

Vissza a tetejére