Eredeti Brother LC121M tintapatron - magenta

Brother LC121M magenta tintapatron - 1 patron / csomag. Akár 300 oldal nyomtatására.

Az ISO/IEC 24711-es szabványnak megfelelően akár 300 oldal nyomtatására is elegendő.

Kimagasló minőségű Brother kellékek

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Termékleírás

LC121M_main

Kiemelt tulajdonságok

  • Az ISO/IEC 24711-es szabványnak megfelelően akár 300 oldal nyomtatására is elegendő.
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

Az LC121M magenta tintapatron minden nyomtatáskor látványos eredménnyel szolgál. Mivel eredeti Brother termék, így telepítése rendkívül egyszerű és teljes mértékben kompatibilis az Ön nyomtatójával.

Bemutatás

További színek:

Ha eljön a tintapatron cseréjének az ideje, válassza a Brother LC121M patronját, amelynek használatával biztos lehet abban, hogy a nyomtatója minden egyes alkalommal tökéletesen fog működni és kristálytisztán fog nyomtatni.

Könnyű elcsábulni a kevésbé költséges, nem-márkás kellékeknek, azonban azt ne feledje, hogy az utántöltők és az olcsó tintapatronok nem csupán a nyomtatási minőséget befolyásolják, hanem a garanciáját is érvénytelenítik és komoly kárt tehetnek a nyomtatójában.

Ezzel az eredeti LC121M magenta tintapatronnal nyomtatója tökéletesen fog működni, használatával pedig a hosszú távú költséghatékonyság és a kimagasló minőségű nyomtatás mindenkor garantált.

Ne várja meg, hogy kifogyjon a festék a nyomtatójából, még ma rendelje meg az LC121M tintapatront!

Creative Center

Látogasson el a Brother Creative Center, ahol több mint 2000 olyan sablont talál, amelyet személyre szabhat és elkészítheti saját, egyedi megjelenésű dokumentumainak és kreatív projektjeit.

A Business Center számos olyan marketinganyagot kínál, amelyek segítségével figyelemfelkeltő anyagokat készíthet munkahelyén, beleértve a névjegykártyákat, számlákat, szórólapokat és plakátokat, amelyek mindegyike személyre szabható.

Függetlenül attól, hogy önálló vállalkozóként vagy kisvállalkozásként működik, Cretive Center oldalon található, intelligens sablonok segítségére lesznek, ha látványos dokumentumokat szeretne készíteni.

A Home Center-ben sok-sok ötletet talál, amelyeket papírral tud megvalósítani, legyen szó akár oktatási segédeszközökről és játékokról -amelyeket a gyerekek is kipróbálhatnak - vagy vidám dekorációkról, amelyekkel különleges alkalomra emlékezhetünk, netán papír kézműves formatervezésről. Ezek a sablonok teljesen kizárólagosak a Brothernél.

Rengeteg újdonságot felfedezhet - és mindez teljesen ngyen a rendelkezésére áll.

Vissza a tetejére