Kosárban

Eredeti Brother LC121BK tintapatron – Fekete

Brother LC121BK fekete tintapatron. Akár 300 oldal ISO szerint.

Akár 300 oldal nyomtatása ISO/IEC 24711 szerint

Kimagasló minőségű Brother tintapatron

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot

Termékleírás

LC121BK_main

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 300 oldal nyomtatása ISO/IEC 24711 szerint
  • Kimagasló minőségű Brother tintapatron
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot

Bemutatás

A Brother LC121BK fekete tintapatront úgy tervezték, hogy lenyűgöző eredményt érjen el vele minden nyomtatáskor. Mint minden más eredeti brother terméket, ezt is könnyedén ki tudja cserélni és biztos lehet benne, hogy 100%-ban kompatibilis a készülékével.

Bemutatás

Az alábbi színekben elérhető:

Válassza a megbízható minőséget produkáló LC121BK fekete tintapatront, biztosítva ezáltal, hogy nyomtatója a maximumot tudja kihozni nyomtatáskor és a nyomatok kristálytiszták lesznek.

Bár az olcsóbb, nem-márkás patronok használatával rövid távon pénzt takaríthat meg, azok nem lesznek kompatibilisek a készülékével. Lehetséges, hogy a gyakran alacsonyabb termékek használata nyomtatási problémákat okozhat, és akár károsíthatja a nyomtatót.
Az eredeti LC121BK tintapatronnal kimagasló eredményeket érhet el és mindezt alacsonyabb áron megteheti.

Creative Center

Látogasson el a Brother Creative Center, ahol több mint 2000 olyan sablont talál, amelyet személyre szabhat és elkészítheti saját, egyedi megjelenésű dokumentumainak és kreatív projektjeit.

A Business Center számos olyan marketinganyagot kínál, amelyek segítségével figyelemfelkeltő anyagokat készíthet munkahelyén, beleértve a névjegykártyákat, számlákat, szórólapokat és plakátokat, amelyek mindegyike személyre szabható.

Függetlenül attól, hogy önálló vállalkozóként vagy kisvállalkozásként működik, Cretive Center oldalon található, intelligens sablonok segítségére lesznek, ha látványos dokumentumokat szeretne készíteni.

A Home Center-ben sok-sok ötletet talál, amelyeket papírral tud megvalósítani, legyen szó akár oktatási segédeszközökről és játékokról -amelyeket a gyerekek is kipróbálhatnak - vagy vidám dekorációkról, amelyekkel különleges alkalomra emlékezhetünk, netán papír kézműves formatervezésről. Ezek a sablonok teljesen kizárólagosak a Brothernél.

Rengeteg újdonságot felfedezhet - és mindez teljesen ngyen a rendelkezésére áll.

Vissza a tetejére