Eredeti Brother LC1000M tintapatron - magenta

Brother LC1000M magenta tintapatron - 1 patron / csomag. Akár 500 oldal nyomtatására.

Az ISO/IEC 24711-es szabványnak megfelelően 5%-os fedettség mellett akár 500 oldal nyomtatására is elegendő

Kimagasló minőségű Brother kellékek

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Termékleírás

LC1000M_main

Kiemelt tulajdonságok

  • Az ISO/IEC 24711-es szabványnak megfelelően 5%-os fedettség mellett akár 500 oldal nyomtatására is elegendő
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

Az LC1000M tintapatron számos nyomtatónkkal kompatibilis. És mivel a patron szakértelemmel megtervezett eredeti Brother termék, így Ön biztos lehet abban, hogy a lehető legjobb minőségben, költséghatékonyan tud vele nyomtatni.

Bemutatás

További színek:

Ha eljön a tintapatron cseréjének az ideje, válassza a Brother LC1000M patronját, amelynek használatával biztos lehet abban, hogy a nyomtatója minden egyes alkalommal tökéletesen fog működni és kristálytisztán fog nyomtatni.

A lehető legtöbbet hozza ki a magenta tintából, és a lehető legjobb minőségű nyomatokat kapja. Válassza az LC1000M magenta tintapatront.

Könnyű elcsábulni a kevésbé költséges, nem-márkás kellékeknek, azonban azt ne feledje, hogy az utántöltők és az olcsó tintapatronok nem csupán a nyomtatási minőséget befolyásolják, hanem a garanciáját is érvénytelenítik és komoly kárt tehetnek a nyomtatójában.

Ezzel az eredeti LC1000M tintapatronnal nyomtatója tökéletesen fog működni, használatával pedig a hosszú távú költséghatékonyság és a kimagasló minőségű nyomtatás mindenkor garantált.

Creative Center

Látogasson el a Brother Creative Center, ahol több mint 2000 olyan sablont talál, amelyet személyre szabhat és elkészítheti saját, egyedi megjelenésű dokumentumainak és kreatív projektjeit.

A Business Center számos olyan marketinganyagot kínál, amelyek segítségével figyelemfelkeltő anyagokat készíthet munkahelyén, beleértve a névjegykártyákat, számlákat, szórólapokat és plakátokat, amelyek mindegyike személyre szabható.

Függetlenül attól, hogy önálló vállalkozóként vagy kisvállalkozásként működik, Cretive Center oldalon található, intelligens sablonok segítségére lesznek, ha látványos dokumentumokat szeretne készíteni.

A Home Center-ben sok-sok ötletet talál, amelyeket papírral tud megvalósítani, legyen szó akár oktatási segédeszközökről és játékokról -amelyeket a gyerekek is kipróbálhatnak - vagy vidám dekorációkról, amelyekkel különleges alkalomra emlékezhetünk, netán papír kézműves formatervezésről. Ezek a sablonok teljesen kizárólagosak a Brothernél.

Rengeteg újdonságot felfedezhet - és mindez teljesen ngyen a rendelkezésére áll.

Vissza a tetejére