Kosárban

Eredeti Brother LC1000BK tintapatron – fekete

Brother LC1000BK fekete tintapatron – Akár 500 oldalra elegendő

Az LC1100BK tintapatron számos készülékkel kompatibilis. Biztos lehet benne, hogy az eredeti, kifejezetten Brother készülékekhez tervezett és azokkal tesztelt tintákkal kiváló minőségű és megfizethető árú nyomatokat készíthet.

 

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 500 oldalra elegendő tinta ISO/IEC 24711 szerint, 5% lefedettségnél
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

Az alábbi színekben elérhető:

Az LC1100BK tintapatront úgy tervezték, hogy tökéletesen működjenek a Brother nyomtatóval, és ezáltal a legmagasabb minőséget hozza ki a nyomatokból időről időre.

Bár az olcsóbb, nem-márkás patronok használatával rövid távon pénzt takaríthat meg, azok nem lesznek kompatibilisek a készülékével. Lehetséges, hogy az olcsóbb termékek használata nyomtatási problémákat okozhat, és akár károsíthatja a nyomtatót.

Az eredeti LC1100BK tintapatront választva meggyőződhet róla, hogy a nyomtató mindig a legjobb teljesítményt nyújtja és garanciavesztés sem következhet be.

Kompatibilis

Creative Center

Látogasson el a Brother Creative Center, ahol több mint 2000 olyan sablont talál, amelyet személyre szabhat és elkészítheti saját, egyedi megjelenésű dokumentumainak és kreatív projektjeit.

A Business Center számos olyan marketinganyagot kínál, amelyek segítségével figyelemfelkeltő anyagokat készíthet munkahelyén, beleértve a névjegykártyákat, számlákat, szórólapokat és plakátokat, amelyek mindegyike személyre szabható.

Függetlenül attól, hogy önálló vállalkozóként vagy kisvállalkozásként működik, Cretive Center oldalon található, intelligens sablonok segítségére lesznek, ha látványos dokumentumokat szeretne készíteni.

A Home Center-ben sok-sok ötletet talál, amelyeket papírral tud megvalósítani, legyen szó akár oktatási segédeszközökről és játékokról -amelyeket a gyerekek is kipróbálhatnak - vagy vidám dekorációkról, amelyekkel különleges alkalomra emlékezhetünk, netán papír kézműves formatervezésről. Ezek a sablonok teljesen kizárólagosak a Brothernél.

Rengeteg újdonságot felfedezhet - és mindez teljesen ngyen a rendelkezésére áll!