Kosárban
  1. Home
  2. Kellékek
  3. BTD60BK

BT60BK eredeti Brother nagytöltetű fekete tintatartály

Eredeti Brother BTD60BK nagytöltetű fekete tintatartály. Akár 6500 oldalra elgendő tinta

Az eredeti Brother BTD60BK fekete tintapatront speciálisan úgy tervezték, hogy minőségi dokumentumokat biztosítson minden nyomtatáskor. A 6500 oldalas szuper nagytöltetű kellékkel ritkábban kell időt töltenie a tinta utántöltésével, így hosszú időn át élvezheti a tartós minőségű nyomtatást.


Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 6500 oldalra elgendő tinta
  • Kiváló minőségű, eredeti Brother tinta
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

Brother BTD60BK fekete tintatartály, akár 6500 oldalhoz. A szuper nagy töltet azt jelenti, hogy ritkábban kell a tinta betöltésével foglalkoznia, s mindeközben a költségei is csökkennek.

Az eredeti Brother tintával nemcsak a nyomtató éri el a legjobb minőséget, de Ön is nyugodt lehet a nyomtatás megbízhatóságát illetően. Pénzt takarít meg azáltal, hogy elkerülheti az újranyomtatásokat és haloa készülék meghibásodását.

További színek:

BT5000C – Ciánkék
Ciánkék tinta, akár 5000 oldalhoz

BT5000M – Magenta
Magenta tinta, akár 5000 oldalhoz 

BT5000Y – Sárga

Sárga tinta, akár 5000 oldalhoz

Kompatibilis

Kompatibilis

Creative Center

Látogasson el a Brother Creative Center, ahol több mint 2000 olyan sablont talál, amelyet személyre szabhat és elkészítheti saját, egyedi megjelenésű dokumentumainak és kreatív projektjeit.

A Business Center számos olyan marketinganyagot kínál, amelyek segítségével figyelemfelkeltő anyagokat készíthet munkahelyén, beleértve a névjegykártyákat, számlákat, szórólapokat és plakátokat, amelyek mindegyike személyre szabható.

Függetlenül attól, hogy önálló vállalkozóként vagy kisvállalkozásként működik, Cretive Center oldalon található, intelligens sablonok segítségére lesznek, ha látványos dokumentumokat szeretne készíteni.

A Home Center-ben sok-sok ötletet talál, amelyeket papírral tud megvalósítani, legyen szó akár oktatási segédeszközökről és játékokról -amelyeket a gyerekek is kipróbálhatnak - vagy vidám dekorációkról, amelyekkel különleges alkalomra emlékezhetünk, netán papír kézműves formatervezésről. Ezek a sablonok teljesen kizárólagosak a Brothernél.

Rengeteg újdonságot felfedezhet - és mindez teljesen ngyen a rendelkezésére áll!