Kosárban

Eredeti Brother BT6000BK ultra nagy töltetű tintapatron – Fekete

Brother BT6000BK ultra nagytöltetű fekete tintapatron. Nyomtatás akár 6,000 oldalra.

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eredményt érje el tintasugaras nyomtatójával, válassza az eredeti, ultra nagy töltetű, BT6000BK tintapatront. Mivel hosszabb időre tervezték, mint a standard töltetű tintákat, így a BT6000BK használatéval többet spórolhat.

Kiemelt tulajdonságok

  • Nyomtatás akár 6,000 oldalra
  • Kimagasló minőségű Brother tintapatron
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

Hozza ki a lehető legjobb minőséget tintasugaras nyomtatójából és válassza az eredeti Brother BT6000BK ultra nagytöltetű fekete tintát. Ezt a kelléket úgy tervezték, hogy jóval hosszabb ideig tartson, mint a standard töltetű  tinták, ugyanakkor a Brother termékekre jellemzően, kimagasló nyomtatási minőséget produkál. A BT6000BKfekete  tinta kiváló ár-érték arányt kínál Önnek.

Creative Center

Látogasson el a Brother Creative Center, ahol több mint 2000 olyan sablont talál, amelyet személyre szabhat és elkészítheti saját, egyedi megjelenésű dokumentumainak és kreatív projektjeit.

A Business Center számos olyan marketinganyagot kínál, amelyek segítségével figyelemfelkeltő anyagokat készíthet munkahelyén, beleértve a névjegykártyákat, számlákat, szórólapokat és plakátokat, amelyek mindegyike személyre szabható.

Függetlenül attól, hogy önálló vállalkozóként vagy kisvállalkozásként működik, Cretive Center oldalon található, intelligens sablonok segítségére lesznek, ha látványos dokumentumokat szeretne készíteni.

A Home Center-ben sok-sok ötletet talál, amelyeket papírral tud megvalósítani, legyen szó akár oktatási segédeszközökről és játékokról -amelyeket a gyerekek is kipróbálhatnak - vagy vidám dekorációkról, amelyekkel különleges alkalomra emlékezhetünk, netán papír kézműves formatervezésről. Ezek a sablonok teljesen kizárólagosak a Brothernél.

Rengeteg újdonságot felfedezhet - és mindez teljesen ngyen a rendelkezésére áll!