BT5000M eredeti Brother nagytöltetű magenta tintatartály

Eredeti Brother BT5000M nagytöltetű magenta tintatartály. Akár 5000 oldal nyomtatásához.

Akár 5000 oldalra elgendő tinta

Kiváló minőségű, eredeti Brother tinta

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Termékleírás

BT5000M_MAIN

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 5000 oldalra elgendő tinta
  • Kiváló minőségű, eredeti Brother tinta
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

Az eredeti Brother BT5000M magenta tintapatront speciálisan úgy tervezték, hogy minőségi dokumentumokat biztosítson minden nyomtatáskor. Az 5000 oldalas szuper nagytöltetű kellékkel ritkábban kell időt töltenie a tinta utántöltésével, így hosszú időn át élvezheti a tartós minőségű nyomtatást.


Kellékek és kiegészítők

Több információ mutatása
Kevesebb információ mutatása

Bemutatás

Brother BT5000C ciánkék tintatartály, akár 5000 oldalhoz. A szuper nagy töltet azt jelenti, hogy ritkábban kell a tinta betöltésével foglalkoznia, s mindeközben a költségei is csökkennek.

Az eredeti Brother tintával nemcsak a nyomtató éri el a legjobb minőséget, de Ön is nyugodt lehet a nyomtatás megbízhatóságát illetően. Pénzt takarít meg azáltal, hogy elkerülheti az újranyomtatásokat és haloa készülék meghibásodását.


További színek:

BTD60BK - Fekete
Fekete tinta, akár 6500/7500 oldalhoz*

BT5000C – Ciánkék
tinta, akár 5000 oldalhoz

BT5000Y – Sárga
Sárga tinta, akár 5000 oldalhoz

* A BTD60BK 6500 oldalt nyomtat, ha a következő készülékekkel használja: DCP-T310, DCP-T510W, DCP-T710W és MFC-T910DW. A teljes, 7500 oldalas kapacitás akkor érhető el, ha a következő eszközökkel használja: DCP-T220, DCP-T420W, DCP-T425W, DCP-T520W, DCP-T525W, DCP-T720W, vagy MFC-T920DW.

 

Creative Center

Látogasson el a Brother Creative Center, ahol több mint 2000 olyan sablont talál, amelyet személyre szabhat és elkészítheti saját, egyedi megjelenésű dokumentumainak és kreatív projektjeit.

A Business Center számos olyan marketinganyagot kínál, amelyek segítségével figyelemfelkeltő anyagokat készíthet munkahelyén, beleértve a névjegykártyákat, számlákat, szórólapokat és plakátokat, amelyek mindegyike személyre szabható.

Függetlenül attól, hogy önálló vállalkozóként vagy kisvállalkozásként működik, Cretive Center oldalon található, intelligens sablonok segítségére lesznek, ha látványos dokumentumokat szeretne készíteni.

A Home Center-ben sok-sok ötletet talál, amelyeket papírral tud megvalósítani, legyen szó akár oktatási segédeszközökről és játékokról -amelyeket a gyerekek is kipróbálhatnak - vagy vidám dekorációkról, amelyekkel különleges alkalomra emlékezhetünk, netán papír kézműves formatervezésről. Ezek a sablonok teljesen kizárólagosak a Brothernél.

Rengeteg újdonságot felfedezhet - és mindez teljesen ngyen a rendelkezésére áll.

Vissza a tetejére