Eredeti Brother LC985VALBP tintapatron - multipack csomag

Brother LC985VALBP fekete, ciánkék, magenta és sárga tintapatron multipack csomagban. A fekete tintapatronnal akár 300 oldalt nyomtathat, a színes tintapatronok akár 260 oldalra elegendőek.

Az ISO/IEC 24711-es szabványnak megfelelően a fekete tintapatronnal akár 300 oldalt nyomtathat, a színes tintapatronok akár 260 oldalra elegendőek.

Kimagasló minőségű Brother kellékek

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Termékleírás

LC985VALBP_main

Kiemelt tulajdonságok

  • Az ISO/IEC 24711-es szabványnak megfelelően a fekete tintapatronnal akár 300 oldalt nyomtathat, a színes tintapatronok akár 260 oldalra elegendőek.
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

Az LC985VALBP multipack tintapatronokkal rendkívül egyszerű és megfizethető az eredeti Brother patronok cseréje. A csomagban található fekete, ciánkék, sárga és magenta LC985 tintapatronokkal az Ön Brother nyomtatója mindig a legkiválóbb minőségben fog nyomtatni.

Bemutatás

Az alábbi színekben is elérhető: 

Az LC985VALBP multipack csomagban található LC985BK, LC985C, LC985M és LC985Y tintapatronokat szakértőink úgy tervezték, hogy azokkal az Ön Brother nyomtatója mindig tökéletesen működjön és a legkiválóbb minőségben nyomtasson.

Meglehet, hogy az olcsóbb, nem-márkás tintapatronokkal rövid távon pénzt takarít meg, de azok soha nem annyira kompatibilisek az Ön nyomtatójával.  Az ilyen - gyakran igen gyenge minőségű - termékek használata nyomtatási problémákhoz vezethet és a nyomtatójában is kárt tehet - ne kockáztasson!

Ha az eredeti LC985VALBP tintapatron multipackot választja, akkor biztos lehet abban, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a nyomtatójából, továbbá megőrzi garanciája érvényességét is, így valóban nem kell aggódnia a nyomtatója miatt.

Creative Center

Látogasson el a Brother Creative Center, ahol több mint 2000 olyan sablont talál, amelyet személyre szabhat és elkészítheti saját, egyedi megjelenésű dokumentumainak és kreatív projektjeit.

A Business Center számos olyan marketinganyagot kínál, amelyek segítségével figyelemfelkeltő anyagokat készíthet munkahelyén, beleértve a névjegykártyákat, számlákat, szórólapokat és plakátokat, amelyek mindegyike személyre szabható.

Függetlenül attól, hogy önálló vállalkozóként vagy kisvállalkozásként működik, Cretive Center oldalon található, intelligens sablonok segítségére lesznek, ha látványos dokumentumokat szeretne készíteni.

A Home Center-ben sok-sok ötletet talál, amelyeket papírral tud megvalósítani, legyen szó akár oktatási segédeszközökről és játékokról -amelyeket a gyerekek is kipróbálhatnak - vagy vidám dekorációkról, amelyekkel különleges alkalomra emlékezhetünk, netán papír kézműves formatervezésről. Ezek a sablonok teljesen kizárólagosak a Brothernél.

Rengeteg újdonságot felfedezhet - és mindez teljesen ngyen a rendelkezésére áll.

Vissza a tetejére