Eredeti Brother LC985RBWBP színes tintapatron csomag gazdaságos kiszerelésben.

Brother LC985RBWBP ciánkék, magenta és sárga tintapatronok bliszter csomagolásban. Színenként akár 260 oldal nyomtatására. 

Az ISO/IEC 24711-es szabványnak megfelelően a patronok színenként akár 260 oldal nyomtatására is elegendőek

Kimagasló minőségű Brother kellékek

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Termékleírás

LC985RBWBP_main

Kiemelt tulajdonságok

  • Az ISO/IEC 24711-es szabványnak megfelelően a patronok színenként akár 260 oldal nyomtatására is elegendőek
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

Az LC985RBWBP bliszter csomagolású színes patron csomaggal rendkívül egyszerű és megfizethető lesz a Brother tintapatronok cseréje. A csomagban található LC985 ciánkék, sárga és magenta tintapatronokkal az Ön Brother nyomtatója mindig a legkiválóbb minőségben fog nyomtatni.

Bemutatás

Az alábbi színekben is elérhető:

Az LC985RBWBP színes tintapatron csomagban található LC985C, LC985M és LC985Y bliszter csomagolású patronokat szakértőink úgy tervezték, hogy azokkal az Ön Brother nyomtatója mindig tökéletesen működjön és a legkiválóbb minőségben nyomtasson.

Meglehet, hogy az olcsóbb, nem-márkás tintapatronokkal rövid távon pénzt takarít meg, de azok soha nem annyira kompatibilisek az Ön nyomtatójával.  Az ilyen - gyakran igen gyenge minőségű - termékek használata nyomtatási problémákhoz vezethet és a nyomtatójában is kárt tehet - ne kockáztasson!

Ha az eredeti LC985RBWBP bliszter csomagolású patronokat választja, akkor biztos lehet abban, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a nyomtatójából, továbbá megőrzi garanciája érvényességét is, így valóban nem kell aggódnia a nyomtatója miatt.

Creative Center

Látogasson el a Brother Creative Center, ahol több mint 2000 olyan sablont talál, amelyet személyre szabhat és elkészítheti saját, egyedi megjelenésű dokumentumainak és kreatív projektjeit.

A Business Center számos olyan marketinganyagot kínál, amelyek segítségével figyelemfelkeltő anyagokat készíthet munkahelyén, beleértve a névjegykártyákat, számlákat, szórólapokat és plakátokat, amelyek mindegyike személyre szabható.

Függetlenül attól, hogy önálló vállalkozóként vagy kisvállalkozásként működik, Cretive Center oldalon található, intelligens sablonok segítségére lesznek, ha látványos dokumentumokat szeretne készíteni.

A Home Center-ben sok-sok ötletet talál, amelyeket papírral tud megvalósítani, legyen szó akár oktatási segédeszközökről és játékokról -amelyeket a gyerekek is kipróbálhatnak - vagy vidám dekorációkról, amelyekkel különleges alkalomra emlékezhetünk, netán papír kézműves formatervezésről. Ezek a sablonok teljesen kizárólagosak a Brothernél.

Rengeteg újdonságot felfedezhet - és mindez teljesen ngyen a rendelkezésére áll.

Vissza a tetejére