Kosárban

Genuine Brother LC229XLVALBP High Yield Ink Cartridge Multipack

Brother LC229XLVALBP fekete, ciánkék, magenta és sárga tintapatronok Multipack csomagban. A fekete patron 2400 oldalt nyomtat, a színes patronok 1200 oldalra elegendőek.

Biztosítjuk róla, hogy az eredeti Brother tintapatronok cseréje rendkívül egyszerű és költséghatékony. Nem kell bajlódnia hosszasan a tinták cseréjével, ha a nagy töltetű LC229XLVALBP Multipack csomagot választja. A csomag tartalmaz egy fekete tintapatronot, amelyet úgy terveztek, hogy a lehető legjobbat hozza ki Brother nyomtatójából.

Kiemelt tulajdonságok

  • A fekete patron 2,400 oldalt nyomtat, a színes patronok 1,200 oldalra elegendőek ISO/IEC 24711 szerint
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

További színekben is elérhető:

Az LC229XLVALBP multipack a következő tintákat tartalmazza: LC229XLBK, LC229XLC, LC229XLM and LC229XLY.

A multipack csomagban lévő tintapatronokat úgy tervezték, hogy tökéletesen működjenek a Brother nyomtatóval, és ezáltal a legmagasabb minőséget hozzák ki a nyomatokból biztosítsák időről időre.

Bár az olcsóbb, nem-márkás patronok használatával rövid távon pénzt takaríthat meg, azok nem lesznek kompatibilisek a készülékével. Lehetséges, hogy a gyakran alacsonyabb termékek használata nyomtatási problémákat okozhat, és akár károsíthatja a nyomtatót.

Az eredeti LC229XLVALBP tintapatron-gyűjtőcsomagot választva meggyőződhet róla, hogy a nyomtató mindig a legjobb teljesítményt nyújtja és garanciavesztés sem következhet be
.

 

Creative Center

Látogasson el a Brother Creative Center, ahol több mint 2000 olyan sablont talál, amelyet személyre szabhat és elkészítheti saját, egyedi megjelenésű dokumentumainak és kreatív projektjeit.

A Business Center számos olyan marketinganyagot kínál, amelyek segítségével figyelemfelkeltő anyagokat készíthet munkahelyén, beleértve a névjegykártyákat, számlákat, szórólapokat és plakátokat, amelyek mindegyike személyre szabható.

Függetlenül attól, hogy önálló vállalkozóként vagy kisvállalkozásként működik, Cretive Center oldalon található, intelligens sablonok segítségére lesznek, ha látványos dokumentumokat szeretne készíteni.

A Home Center-ben sok-sok ötletet talál, amelyeket papírral tud megvalósítani, legyen szó akár oktatási segédeszközökről és játékokról -amelyeket a gyerekek is kipróbálhatnak - vagy vidám dekorációkról, amelyekkel különleges alkalomra emlékezhetünk, netán papír kézműves formatervezésről. Ezek a sablonok teljesen kizárólagosak a Brothernél.

Rengeteg újdonságot felfedezhet - és mindez teljesen ngyen a rendelkezésére áll!