1. Home
  2. Kellékek
  3. LC129XLVALBP

Eredeti Brother LC129XLVALBP nagytöltetű tintapatron - multipack csomag

Brother LC129XLVALBP fekete, ciánkék, magenta és sárga tintapatron multipack csomag. A színes patronok színenként akár 1200 oldal, a fekete patron akár 2400 oldal nyomtatásra is elegendő.

Válassza az eredeti LC129XLVALBP Multipack kelléket, amellyel minden szempontból jól jár és készüléke a lehető legjobb nyomatokat produkálja. A nagytöltetű LC129XLBK, LC125XLC, LC125XLM és LC125XLY patronokkal többet sprólohat és kényelmesen cserélheti a kellékanyagot, hiszen egyszerre mind a 4 szín rendelkezésére áll a csomagban.

Kiemelt tulajdonságok

  • Az ISO/IEC 24711-es szabványnak megfelelően a fekete tintapatron akár 2400, a színes tintapatronok színenként akár 1200 oldal nyomtatására is elegendőek
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

A Brother tintapatronokat, mint az LC129XLVALBP multipack csomagban lévő patronokat is, szigorú teszteknek vetettük alá, hogy vásárlóink számára mindenkor a legmegbízhatóbb termékeket tudjuk kínálni.

Ebben a gazdaságos kiszerelésű csomagban négy nagytöltetű tintapatron található, amelyek a standard méretű patronoknál tovább tartanak úgy, hogy közben a nyomtatási minőségen soha nem esik csorba.

Igaz, hogy kapható olcsóbb, nem-márkás patron is, de az soha nem lesz igazán kompatibilis a Brother nyomtatóval.  Az ilyen patronok befolyásolják a nyomtatás minőségét és a nyomtató teljesítményét, és az ilyen jellegű problémák megoldása igen költséges lehet.

Az eredeti LC129XLVALBP nagytöltetű tintapatronok garantálják a problémamentes nyomtatást és a hosszútávú költséghatékonyságot, így nyomtatójára Ön bármikor számíthat.

Creative Center

Látogasson el a Brother Creative Center, ahol több mint 2000 olyan sablont talál, amelyet személyre szabhat és elkészítheti saját, egyedi megjelenésű dokumentumainak és kreatív projektjeit.

A Business Center számos olyan marketinganyagot kínál, amelyek segítségével figyelemfelkeltő anyagokat készíthet munkahelyén, beleértve a névjegykártyákat, számlákat, szórólapokat és plakátokat, amelyek mindegyike személyre szabható.

Függetlenül attól, hogy önálló vállalkozóként vagy kisvállalkozásként működik, Cretive Center oldalon található, intelligens sablonok segítségére lesznek, ha látványos dokumentumokat szeretne készíteni.

A Home Center-ben sok-sok ötletet talál, amelyeket papírral tud megvalósítani, legyen szó akár oktatási segédeszközökről és játékokról -amelyeket a gyerekek is kipróbálhatnak - vagy vidám dekorációkról, amelyekkel különleges alkalomra emlékezhetünk, netán papír kézműves formatervezésről. Ezek a sablonok teljesen kizárólagosak a Brothernél.

Rengeteg újdonságot felfedezhet - és mindez teljesen ngyen a rendelkezésére áll!