Eredeti Brother LC1280XLVALBP nagytöltetű tintapatron - multipack csomag

Brother LC1280XLVALBP fekete, ciánkék, magenta és sárga tintapatron multipack csomag. A színes patronok színenként akár 1200 oldal, a fekete patron akár 2400 oldal nyomtatásra is elegendő.

Az ISO/IEC 24711-es szabványnak megfelelően a fekete tintapatron akár 2400, a színes tintapatronok színenként akár 1200 oldal nyomtatására is elegendőek

Kimagasló minőségű Brother kellékek

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Termékleírás

LC1280XLVALBP_main

Kiemelt tulajdonságok

  • Az ISO/IEC 24711-es szabványnak megfelelően a fekete tintapatron akár 2400, a színes tintapatronok színenként akár 1200 oldal nyomtatására is elegendőek
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

Az LC1280XLVALBP nagytöltetű patron csomag megvásárlásával időt és pénzt takarít meg. Az eredeti Brother LC1280XLBK, LC1280XLC, LC1280XLM és LC1280XLY tintapatronokat tartalmazó csomagot kifejezetten arra terveztük, hogy Önt hosszabb ideig ellássák kiváló minőségben nyomtatott dokumentumokkal.

Bemutatás

Az alábbi színekben is elérhető:

Ha eljön a tintapatronok cseréjének az ideje, válassza a Brother LC1280XLVALBP nagytöltetű patron csomagját, amelynek használatával biztos lehet abban, hogy a nyomtatója minden egyes alkalommal tökéletesen fog működni és kristálytiszta minőségben fog nyomtatni.

Könnyű elcsábulni a kevésbé költséges, nem-márkás kellékeknek, azonban azt ne feledje, hogy az utántöltők és az olcsó patronok nem csupán a nyomtatási minőséget befolyásolják, hanem a garanciáját is érvénytelenítik és komoly kárt tehetnek a nyomtatójában.

Ezzel a fekete, ciánkék, magenta és sárga színű LC1280XL nagytöltetű patronokból álló csomaggal nyomtatója tökéletesen fog működni, használatával pedig a hosszú távú költséghatékonyság és a kimagasló minőségű nyomtatás mindenkor garantált.

Creative Center

Látogasson el a Brother Creative Center, ahol több mint 2000 olyan sablont talál, amelyet személyre szabhat és elkészítheti saját, egyedi megjelenésű dokumentumainak és kreatív projektjeit.

A Business Center számos olyan marketinganyagot kínál, amelyek segítségével figyelemfelkeltő anyagokat készíthet munkahelyén, beleértve a névjegykártyákat, számlákat, szórólapokat és plakátokat, amelyek mindegyike személyre szabható.

Függetlenül attól, hogy önálló vállalkozóként vagy kisvállalkozásként működik, Cretive Center oldalon található, intelligens sablonok segítségére lesznek, ha látványos dokumentumokat szeretne készíteni.

A Home Center-ben sok-sok ötletet talál, amelyeket papírral tud megvalósítani, legyen szó akár oktatási segédeszközökről és játékokról -amelyeket a gyerekek is kipróbálhatnak - vagy vidám dekorációkról, amelyekkel különleges alkalomra emlékezhetünk, netán papír kézműves formatervezésről. Ezek a sablonok teljesen kizárólagosak a Brothernél.

Rengeteg újdonságot felfedezhet - és mindez teljesen ngyen a rendelkezésére áll.

Vissza a tetejére