Eredeti Brother LC1280XLRBWBP nagytöltetű színes tintapatron csomag bliszter csomagolásban

Brother LC1280XLRBWBP ciánkék, magenta és sárga nagytöltetű tintapatronok bliszter csomagolásban. Színenként akár 1,200 oldal nyomtatására.

Az ISO/IEC 24711-es szabványnak megfelelően a patronok színenként akár 1200 oldal nyomtatására is elegendőek.

Kimagasló minőségű Brother kellékek

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Termékleírás

LC1280XLRBWBP_main

Kiemelt tulajdonságok

  • Az ISO/IEC 24711-es szabványnak megfelelően a patronok színenként akár 1200 oldal nyomtatására is elegendőek.
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

Az LC1280XLRBWBP bliszter csomagolású, nagytöltetű színes patron csomaggal rendkívül egyszerű és megfizethető lesz a Brother tintapatronok cseréje. A csomagban található ciánkék, sárga és magenta tintapatronokkal az Ön Brother nyomtatója mindig a legkiválóbb minőségben fog nyomtatni.

Bemutatás

Az LC1280XLC, LC1280XLM és LC1280XLY bliszter csomagolású nagytöltetű színes tintapatronokat tartalmazó LC1280XLRBWBP csomagot úgy terveztük, hogy azokkal az Ön Brother nyomtatója mindig tökéletesen működjön és kifogástalan minőségben nyomtasson

Meglehet, hogy az olcsóbb, nem-márkás patronokkal rövid távon pénzt takarít meg, de azok soha nem annyira kompatibilisek az Ön nyomtatójával.  Az ilyen - gyakran igen gyenge minőségű - termékek használata nyomtatási problémákhoz vezethet és a nyomtatójában is kárt tehet - ne kockáztasson!

Ha az eredeti LC1280XLRBWBP nagytöltetű színes tintapatron csomagot választja, akkor biztos lehet abban, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a nyomtatójából, továbbá megőrzi garanciája érvényességét is, így valóban nem kell aggódnia a nyomtatója miatt.

Creative Center

Látogasson el a Brother Creative Center, ahol több mint 2000 olyan sablont talál, amelyet személyre szabhat és elkészítheti saját, egyedi megjelenésű dokumentumainak és kreatív projektjeit.

A Business Center számos olyan marketinganyagot kínál, amelyek segítségével figyelemfelkeltő anyagokat készíthet munkahelyén, beleértve a névjegykártyákat, számlákat, szórólapokat és plakátokat, amelyek mindegyike személyre szabható.

Függetlenül attól, hogy önálló vállalkozóként vagy kisvállalkozásként működik, Cretive Center oldalon található, intelligens sablonok segítségére lesznek, ha látványos dokumentumokat szeretne készíteni.

A Home Center-ben sok-sok ötletet talál, amelyeket papírral tud megvalósítani, legyen szó akár oktatási segédeszközökről és játékokról -amelyeket a gyerekek is kipróbálhatnak - vagy vidám dekorációkról, amelyekkel különleges alkalomra emlékezhetünk, netán papír kézműves formatervezésről. Ezek a sablonok teljesen kizárólagosak a Brothernél.

Rengeteg újdonságot felfedezhet - és mindez teljesen ngyen a rendelkezésére áll.

Vissza a tetejére