1. Home
  2. Kellékek
  3. LC127XLVALBP

Eredeti Brother LC127XLVALBP nagytöltetű tiintapatronok multipack kiszerelésben

Brother LC127XLVALBP fekete, ciánkék, magenta és sárga tinták multipack kiszerelésben. Színenként akár 1,200 oldalra elegendő tinta.

Biztosítjuk róla, hogy az eredeti Brother tintapatronok cseréje rendkívül egyszerű és költséghatékony. Nem kell bajlódnia hosszasan a tinták cseréjével, ha a nagy töltetű LC127XLVALBP Multipack csomagot választja. A csomag fekete, ciánkék, sárga és magenta LC127 patronokat tartalmaz, amelyeket úgy tervezték, hogy tökéletes összhangot alkossanak a Brother nyomtatókkal.

Kiemelt tulajdonságok

  • Színenként akár 1,200 oldalra elegendő tinta - ISO/IEC 24711 szerint
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

Az LC127XLVALBP multipack csomagban lévő tintapatronokat úgy tervezték, hogy tökéletesen működjenek a Brother nyomtatóval, és ezáltal a legmagasabb minőséget hozzák ki a nyomatokból biztosítsák időről időre.

Bár az olcsóbb, nem-márkás patronok használatával rövid távon pénzt takaríthat meg, azok nem lesznek kompatibilisek a készülékével. Lehetséges, hogy a gyakran alacsonyabb termékek használata nyomtatási problémákat okozhat, és akár károsíthatja a nyomtatót.

Az eredeti LC127XLVALBP tintapatron-gyűjtőcsomagot választva meggyőződhet róla, hogy a nyomtató mindig a legjobb teljesítményt nyújtja és garanciavesztés sem következhet be.

Creative Center

Látogasson el a Brother Creative Center, ahol több mint 2000 olyan sablont talál, amelyet személyre szabhat és elkészítheti saját, egyedi megjelenésű dokumentumainak és kreatív projektjeit.

A Business Center számos olyan marketinganyagot kínál, amelyek segítségével figyelemfelkeltő anyagokat készíthet munkahelyén, beleértve a névjegykártyákat, számlákat, szórólapokat és plakátokat, amelyek mindegyike személyre szabható.

Függetlenül attól, hogy önálló vállalkozóként vagy kisvállalkozásként működik, Cretive Center oldalon található, intelligens sablonok segítségére lesznek, ha látványos dokumentumokat szeretne készíteni.

A Home Center-ben sok-sok ötletet talál, amelyeket papírral tud megvalósítani, legyen szó akár oktatási segédeszközökről és játékokról -amelyeket a gyerekek is kipróbálhatnak - vagy vidám dekorációkról, amelyekkel különleges alkalomra emlékezhetünk, netán papír kézműves formatervezésről. Ezek a sablonok teljesen kizárólagosak a Brothernél.

Rengeteg újdonságot felfedezhet - és mindez teljesen ngyen a rendelkezésére áll!