Eredeti Brother LC1240BKBP2 fekete tintapatron (dupla) bliszter csomagolásban

Brother LC1240BKBP2 fekete tintapatron bliszter csomagolásban. Egy patron akár 600 oldal nyomtatására is elegendő.

Az ISO/IEC 24711-es szabványnak megfelelően a fekete patron akár 600 oldal nyomtatására is elegendő.

Kimagasló minőségű Brother kellékek

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Termékleírás

LC1240BKBP2_main

Kiemelt tulajdonságok

  • Az ISO/IEC 24711-es szabványnak megfelelően a fekete patron akár 600 oldal nyomtatására is elegendő.
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

Az eredeti Brother LC1240BKBP2 bliszter csomagolású tintapatronokkal pénzt takaríthat meg! Használatukkal mindenkor kiváló minőségű dokumentumokat nyomtathat és megvédheti nyomtatóját a nem-eredeti termékek által okozott potenciális meghibásodásoktól.

Bemutatás

Az alábbi színekben is elérhető:

Ha az LC1240BKBP2 bliszter csomagolású tintapatront választja, akkor biztos lehet abban, hogy az Ön Brother nyomtatója továbbra is kiváló minőségben fog nyomtatni.

Meglehet, hogy az interneten kapható olcsóbb csere patron is, de kizárólag az LC1240BKBP2 tudja garantálni Önnek azt, hogy a nyomtatója a megszokott gyors és hatékony teljesítményt nyújtja.

Ne feledje, hogy a nyomtatója kimagasló teljesítményét és az érvényben lévő garanciát csak úgy őrizheti meg, ha mindig Brother tintapatront használ.

Tehát ne késlekedjen, még ma rendelje meg a Brother LC1240BKBP2 bliszter csomagolású fekete tintapatront, amellyel hosszú távon biztosan pénzt fog megtakarítani.

Creative Center

Látogasson el a Brother Creative Center, ahol több mint 2000 olyan sablont talál, amelyet személyre szabhat és elkészítheti saját, egyedi megjelenésű dokumentumainak és kreatív projektjeit.

A Business Center számos olyan marketinganyagot kínál, amelyek segítségével figyelemfelkeltő anyagokat készíthet munkahelyén, beleértve a névjegykártyákat, számlákat, szórólapokat és plakátokat, amelyek mindegyike személyre szabható.

Függetlenül attól, hogy önálló vállalkozóként vagy kisvállalkozásként működik, Cretive Center oldalon található, intelligens sablonok segítségére lesznek, ha látványos dokumentumokat szeretne készíteni.

A Home Center-ben sok-sok ötletet talál, amelyeket papírral tud megvalósítani, legyen szó akár oktatási segédeszközökről és játékokról -amelyeket a gyerekek is kipróbálhatnak - vagy vidám dekorációkról, amelyekkel különleges alkalomra emlékezhetünk, netán papír kézműves formatervezésről. Ezek a sablonok teljesen kizárólagosak a Brothernél.

Rengeteg újdonságot felfedezhet - és mindez teljesen ngyen a rendelkezésére áll.

Vissza a tetejére