Eredeti Brother LC121VALBP tintapatronok multipack csomagolásban

Brother LC121VALBP fekete, ciánkék, magenta és sárga tintapatronok egy csomagban. Színenként 300 oldalra elegendő tintát tartalmaz.

Színenként 300 oldalra elegendő tinta ISO/IEC 24711 szerint

Kimagasló minőségű Brother kellék

Spóroljon papírt, időt és pénzt

Termékleírás

LC121VALBP_main

Kiemelt tulajdonságok

  • Színenként 300 oldalra elegendő tinta ISO/IEC 24711 szerint
  • Kimagasló minőségű Brother kellék
  • Spóroljon papírt, időt és pénzt

Bemutatás

Válassza az eredeti LC121VALBP multipack  tintapatront, hogy kényelmesen cserélje készüléke kellékanyagát és hosszú időn keresztül megbízható minőségben nyomtassa dokumentumait vagy fotóit. A csomag tartalmazza mind a négy színt és tökéletes összhangban működik a készülékkel.

Bemutatás

Elérhető színek:

Az LC121VALBP tintapatronokat szakértőink úgy tervezték, hogy azok mindig tökéletesen működjenek az Ön Brother nyomtatójában és minden egyes nyomtatáskor a lehető legkiválóbb minőségű dokumentumokat nyomtassák az Ön számára. A multipack csomag Brother LC121BK – fekete, LC121C – ciánkék, LC121M – magenta és LC121Y sárga színeket tartalmaz. 

Meglehet, hogy az olcsóbb, nem-márkás patronokkal rövid távon pénzt takarít meg, de azok soha nem annyira kompatibilisek az Ön nyomtatójával.  Az ilyen - gyakran igen gyenge minőségű - termékek használata nyomtatási problémákhoz vezethet és a nyomtatójában is kárt tehet - ne kockáztasson!

Ha az eredeti LC121VALBP tintapatron multipackot választja, akkor biztos lehet abban, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a nyomtatójából, továbbá megőrzi garanciája érvényességét is, így valóban nem kell aggódnia a nyomtatója miatt.

Creative Center

Látogasson el a Brother Creative Center, ahol több mint 2000 olyan sablont talál, amelyet személyre szabhat és elkészítheti saját, egyedi megjelenésű dokumentumainak és kreatív projektjeit.

A Business Center számos olyan marketinganyagot kínál, amelyek segítségével figyelemfelkeltő anyagokat készíthet munkahelyén, beleértve a névjegykártyákat, számlákat, szórólapokat és plakátokat, amelyek mindegyike személyre szabható.

Függetlenül attól, hogy önálló vállalkozóként vagy kisvállalkozásként működik, Cretive Center oldalon található, intelligens sablonok segítségére lesznek, ha látványos dokumentumokat szeretne készíteni.

A Home Center-ben sok-sok ötletet talál, amelyeket papírral tud megvalósítani, legyen szó akár oktatási segédeszközökről és játékokról -amelyeket a gyerekek is kipróbálhatnak - vagy vidám dekorációkról, amelyekkel különleges alkalomra emlékezhetünk, netán papír kézműves formatervezésről. Ezek a sablonok teljesen kizárólagosak a Brothernél.

Rengeteg újdonságot felfedezhet - és mindez teljesen ngyen a rendelkezésére áll.

Vissza a tetejére