Kosárban
  1. Home
  2. Kellékek
  3. LC1000VALBP

Eredeti Brother LC1000VALBP nagytöltetű tintapatron csomag

Brother LC1000VALBP fekete, cián, magneta és sárga tintapatronok egy csomagban. A fekete szín akár 500 oldalra elegendő, a magenta, cián és sárga 400 oldalra ISO/IEC 24711

Az eredeti Brother LC1000VALBP 4 színű tintapatron-csomaggal többet spórolhat! Tartalmaz 1 dbLC1000BK, 1db LC1000C, 1db LC1000M és 1 db LC1000Y tintapatront, így bármikor kerül sor a kifogyott szín cseréjére, kényelmesen megteheti, mivel mindegyik színből tartalmaz 1 darabot.

Kiemelt tulajdonságok

  • A fekete szín akár 500 oldalra elegendő, a magenta, cián és sárga 400 oldalra ISO/IEC 24711
  • Kimagasló minőségű Brother tintapatron
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

Mindegyik Brother tintapatron - ideértve az LC1000VALBP tintapatron-csomagot is– szigorú teszteléseken esett át annak érdekében, hogy Ön időről-időre megbízható nyomatokat készíthessen Brother készülékével.

A csomag 4 színt tartalmaz, amelyek nagyobb töltetűek, mint a standard patronok, ugyanakkor tökéletes minőségű nyomatokat készíthet velük.

Bár az olcsóbb, nem-márkás patronok használatával rövid távon pénzt takaríthat meg, azok nem lesznek kompatibilisek a készülékével. Lehetséges, hogy a gyakran alacsonyabb termékek használata nyomtatási problémákat okozhat, és akár károsíthatja a nyomtatót.

Az eredeti LC1100 fekete, sárga, cián és magenta tintapatront választva meggyőződhet róla, hogy a nyomtató mindig a legjobb teljesítményt nyújtja és garanciavesztés sem következhet be.

Creative Center

Látogasson el a Brother Creative Center, ahol több mint 2000 olyan sablont talál, amelyet személyre szabhat és elkészítheti saját, egyedi megjelenésű dokumentumainak és kreatív projektjeit.

A Business Center számos olyan marketinganyagot kínál, amelyek segítségével figyelemfelkeltő anyagokat készíthet munkahelyén, beleértve a névjegykártyákat, számlákat, szórólapokat és plakátokat, amelyek mindegyike személyre szabható.

Függetlenül attól, hogy önálló vállalkozóként vagy kisvállalkozásként működik, Cretive Center oldalon található, intelligens sablonok segítségére lesznek, ha látványos dokumentumokat szeretne készíteni.

A Home Center-ben sok-sok ötletet talál, amelyeket papírral tud megvalósítani, legyen szó akár oktatási segédeszközökről és játékokról -amelyeket a gyerekek is kipróbálhatnak - vagy vidám dekorációkról, amelyekkel különleges alkalomra emlékezhetünk, netán papír kézműves formatervezésről. Ezek a sablonok teljesen kizárólagosak a Brothernél.

Rengeteg újdonságot felfedezhet - és mindez teljesen ngyen a rendelkezésére áll!