Eredeti Brother BT5000CLVAL színes tintatartály gyűjtőcsomag

A Brother BT5000CLVAL cián, magenta és sárga tintatartály gyűjtőcsomag. Minden színes tintatartály akár 5000 oldalt nyomtat.

A színes tintatartályok akár 5000 oldalt nyomtatnak az ISO/IEC 24711 szabványnak megfelelően

Kiváló minőségű eredeti Brother BT5000CLVAL tintatartály gyűjtőcsomag

Gazdaságosabb, mint a tartályok egyenként való megvásárlása, így csökken az oldalankénti költséget

Termékleírás

Fotó a BT5000CLVAL színes tintapalack többcsomagos kartondobozról fehér alapon

Az eredeti Brother tintát szigorú tesztelésnek vetik alá a kiváló minőségű eredmények biztosítása érdekében, így időt és pénzt takaríthat meg

Az eredeti Brother BT5000CLVAL tintapatront használva védi a nyomtató garanciáját

Kiemelt tulajdonságok

  • A színes tintatartályok akár 5000 oldalt nyomtatnak az ISO/IEC 24711 szabványnak megfelelően
  • Kiváló minőségű eredeti Brother BT5000CLVAL tintatartály gyűjtőcsomag
  • Gazdaságosabb, mint a tartályok egyenként való megvásárlása, így csökken az oldalankénti költséget
  • Az eredeti Brother tintát szigorú tesztelésnek vetik alá a kiváló minőségű eredmények biztosítása érdekében, így időt és pénzt takaríthat meg
  • Az eredeti Brother BT5000CLVAL tintapatront használva védi a nyomtató garanciáját

Bemutatás

Olyan patront keres, amely minden nyomtatáskor kitűnő teljesítményt nyújt? A Brother BT5000CLVAL gyűjtőcsomag (cián, magenta és bíbor tintatartályokkal) a színfakulásnak ellenálló tulajdonságokkal sima, megbízható és kiváló minőségű nyomatokat garantál az első nyomattól az utolsóig. Tökéletesen kifejlesztett tintáink biztosítják, hogy nyomtatója a lehető legjobban működjön. 

A Brother termékeink életciklusának minden szakaszában figyelembe veszi a környezetre gyakorolt hatást, csökkentve ezzel a hulladéklerakóknál keletkező hulladékot. Minden készülékünk és kellékanyagunk úgy készült, hogy a lehető legkevesebb hatással legyen a környezetre. 
 
Eredeti Brother BT5000CLVAL tintapatron – mindig megéri

Kompatibilitás

Több információ mutatása
Kevesebb információ mutatása

Bemutatás

 
Megbízhatóság és minőség

Megbízhatóság és minőség

A Colour Rich Technology színgazdag technológiája professzionális minőségű nyomatokat készít, és gondosan kiválasztott vegyszereket tartalmaz, amelyek megakadályozzák a nyomtatófej eltömődését a simább működés érdekében. Ez biztosítja Brother nyomtatók megbízhatóságát és tartósságát.

Garantáltan munkára tervezve

Garancia a minőségre

A Brother tintapatronokat a teljes nyomtatási rendszer részeként tervezték, a Brother nyomtatóeszközöket szem előtt tartva – a kiváló minőség érdekében. Az eredeti Brother tinták használata a legjobb módja annak, hogy megvédje eszközét és biztosítsa Brother tintasugaras nyomtatója optimális teljesítményét, amellyel könnyedén érhet el kimagasló teljesítményt és hosszú távon pénzt takarít meg.

Teljesítmény tesztelve

Teljesítmény tesztelve

A Brother tinták és papírok fakulásállóak a fénnyel és az ózonnal szemben, így biztosítva, hogy a hosszan tartó fény ne okozza a nyomatok fakulását. Az eredeti Brother tintapatronokkal valóban professzionális minőséget érhet el.

Támogatás - At your side

A Brother által nyújtott támogatás: "at your side"

Az eredeti Brother kellékanyagok használata védi a nyomtató garanciáját. A Brother mindig Ön mellett áll: 'at your side" Vállaljuk, hogy kiváló értékesítési támogatást és ügyfélszolgálatot nyújtunk Önnek – vásárlás előtt és után egyaránt.

 
Hitelesítés

Ellenőrizze az eredetiséget

Az eredeti Brother tintapatronokon holografikus biztonsági címke található. Győződjön meg arról, hogy a dobozt és a biztonsági címkét nem manipulálták, valamint ellenőrizze, hogy a hologramos biztonsági címke az egyedi 7 számjegyű kódsorral azonosítható a következő címen: www.brother.com/id

Két papagáj repül a dzsungel felett

Környezetvédelem és fenntarthatóság

Minden készülékünk és tintapatronunk úgy készült, hogy a lehető legkevesebb hatással legyen a környezetre. A Brother környezettudatos megoldást kínál ügyfeleinek arra, hogy megsemmisítsék Brother márkájú termékeiket az élettartamuk végén. 

 
MultiPack nyújtotta kényelem

A gyűjtőcsomagok használata kényelmes

Takarítson meg időt és pénzt a gyűjtőcsomaggal a tintapatronok esetében. Gazdaságosabb és kényelmesebb, mint az egycsomagos vásárlás, csökkenti az oldalankénti költséget, és biztosítja a megszakítás nélküli nyomtatást.

Vissza a tetejére