Kosárban

Brother PA-LP-003 címkeleválasztó a TD-4T szériához

Automatikus címkeleválasztó, amely javítja a munkafolyamat hatékonyságát azáltal, hogy nyomtatáskor eltávolítja a címke hátlapját. Kompatibilis a TD-4T széria készülékeivel: a TD-4420TN és TD-4520TN címkenyomtatókkal.

A Brother PA-LP-003 címke leválasztót a hatékonyság növelésére tervezték, így amint kinyomtatja a címkét, azonnal le tudja választani azt. Az egyik legigényesebb feladat a címke eltávolítása a hátlapról, így ennek az opcionális kiegészítőnek a hozzáadása biztosítja a munkafolyamat hatékonyságának maximalizálását. Ezenkívül az eldobott hátlap csúszásveszélyt jelenthet, tehát a nyomtató közelében tartva nagyobb biztonságot garantál.

Kiemelt tulajdonságok

  • Gyors és egyszerű címkézés
  • Tiszta leválasztást biztosít
  • Professzionális kivitelben készít feliratokat
  • Könnyen telepíthető, opcionális kiegészítők

Bemutatás

A Brother PA-LP-003 automatikus címkeleválasztó telepítve a TD-4T sorozatú címkenyomtatóra
A Brother TD-4T sorozatú címkenyomtatókhoz használható címkeleválasztó minden olyan feladathoz tökéletes, amelyhez professzionális és gyors címkézési megoldás szükséges. A köknnyedén telepíthetp tartozék amellyel gyors címkézési eredményt hozhat létre. Javítsa a teljesítményt és gyorsítsa fel a feladatokat az ágazatokon belül, beleértve az egészségügyi, kiskereskedelmi és gyártási területeket is.

Kompatibilis készülékek

Kompatibilis címkenyomtatók