Kosárban
 1. Home Brother
 2. Szkennerek
 3. ADS-2800W

ADS-2800W

Wireless hálózatos szkenner professzionális szoftvercsomaggal

Kompatibilitás

 • twain_ikon
 • Cloud Print logó
 • Wireless logó
 • USB-2-0-Logo
 • iPrintscan logó
 • bsi-brother-solutions-interfész
 • képfeldolgozás-alakítás-ikon
A Brother ADS-2800W hálózati szkennerhez tartozik egy olyan készlet, amely magában foglalja a felhasználóbarát színes LCD érintőképernyőt és a vezeték nélküli kapcsolatot. Ideális a felhős szolgáltatások és e-mailek gyors szkenneléséhez, időt hagyva ezáltal más, alapvető üzleti feladatok megoldására.

Számos dokumentumtípussal, illesztőprogrammal és operációs rendszerrel kompatibilis, az ADS-2800W egy hatékony és könnyen használható professzionális szoftvercsomagot is tartalmaz. A robosztus eszköz napi 3000 lapot képes gyorsan beolvasni, így ideális a folyamatos irodai részlegek szkennelési feladatinak megoldásához és a megbízható hardveres digitalizáláshoz.

Kiemelt tulajdonságok

 • Gyors kétoldalas szkennelés (30 lap/perc ; 60 kép/perc)
 • Gigabit Ethernet vezetékes hálózati csatlakozás, Hi-Speed USB 2.0 és Wifi csatlakozás
 • 50 lapos, vegyes adagolási kapacitás a hosszú papírtól a dombornyomott műanyag kártyákig
 • Zárható 9,3 cm-es színes LCD érintőképernyő
 • A fejlett képfeldolgozási funkciókkal és a TWAIN, az ISIS, a WIA, az ICA és a SANE meghajtókkal optimalizált teljesítményt nyújt
 • Az ingyenes prémium szoftver lényeges csomagja, többek között az ABBYY FineReader Sprint, az ABBYY PDF Transformer + és a Nuance PaperPort

Bemutatás

hálózati_kábel_használatban

Hálózati szkennerek

Valódi hálózati csatlakozást kínál több eszközzel, szoftver telepítése nélkül. A Brother hálózatos szkennerek lehetővé teszik a dokumentumok közvetlen szkennelését a készülékről több eszközre.  Egy gombnyomással vagy érintőképernyőről indítva * a szkennelt anyagok gyorsan és könnyen megoszthatóak a különböző csapatok és az osztályok között; javítva a munkafolyamat hatékonyságát és növelve a termelékenységet
.

*Érintőképernyő az ADS-2800W és ADS-3600W modelleknél elérhető.

érintőképernyő_mentés

Színes érintőképernyő

A színes érintőképernyő segítségével a szkennelt dokumentumok azonnal elküldhetők az előre kiválasztott célhelyekre a gyors és egyszerű beolvasás érdekében. A rutin szkennelési munkák gyorsabban és kevesebb lépésben előre konfigurálhatók, javítva a munkafolyamat hatékonyságát.

Közvetlen szkennelés a kedvenc helyekre, mint például a szervezeti mappák, az e-mail címzettek vagy az OCR-szoftver, amellyel a rutinszerű feladatok gyorsan és egyszerűen elvégezhetők. Ez nagymértékben felgyorsítja a mindennapi munkafolyamatot.

BSI logó - Brother Solutions Interface

Brother Solutions Interface (BSI)


A BSI olyan szoftveres felület, amely lehetővé teszi a külső fejlesztők számára, hogy egyedi megoldásokat hozzanak létre a Brother készülékekhez, vagy integrálják őket. Testreszabott menüket és képernyőket hozhatunk létre, amelyek új képességeket biztosítanak - segítve az ügyfeleket a műveletek javításában, valamint a költségek, a veszteség és a kockázat csökkentésében.

secure-function-lock szkenneren

Secure Function Lock (SFL)


Az SFL egy olyan biztonsági funkció, amely letilthatja vagy engedélyezheti a konfigurációs beállításokat, és lehetővé teheti a felhasználói korlátozások bevezetését. Nyilvános mód is beállítható, ez esetben a funkcióka korlátlanul maradnak. Az SFL lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy korlátozzák a szklenner beállításait felhasználónként, ami lehetővé teszi a funkciókezelést és a nagyobb biztonságot.

USB host fotó

Szkennelés USB Host-ra

A szkennelés USB Host-ra funkció lehetővé teszi a külső tároló flash meghajtó csatlakoztatását 64 GB-ig.
papírkezelés-tálcák-kihúzva

Professzionális papírkezelés

Hatékony, professzionális szkennerek, amelyek még kis helyigényűek. A Brother szkennerek képesek számos médiatípussal együtt dolgozni, szélesebb kimeneti tálcával rendelkeznek, hogy az automatikus dokumentumadagolón (ADF) keresztül átjutott papír könnyedén és kényelmesen elvehető legyen.

A széles dokumentumrögzítőknek köszönhetően a szkennerek dokumentumgyűjtő teljesítménye kimagasló a szkennelési idő pedig rendkívül gyors. A tálcák szintén összhangban vannak, hogy kevesebb papírelakadás történjen. Ezek a kicsi, de pontos mérnöki tulajdonságok teszik lehetővé a Brother számára, hogy a szkennerek területén kiválóságként legyen jelen.

Papírvédelem

Papírelakadás érzékelése

Ez a rendszer hanghullámokat használ a potenciális elakadások azonosítására. A papír továbbítása automatikusan felfüggesztésre kerül, és a szkenner a felhasználót figyelmezteti, ha szabálytalan jelet észlel, csökkentve a dokumentumok sérülésének és az adatok elvesztésének kockázatát.

Továbbfejlesztett fordított hengerrendszer

Ez a fejlett rendszer kezeli a szkennerbe érkező papírköteget és csak egyetlen lapot dolgoz ki egy időben, így garantálva a megbízhatóságot különböző dokumentumtípusok és súlyok szkennelése során.

Specifikáció

Kiemelt tulajdonságok

Használat típusa Asztali
Kijelző Színes érintőképernyő
Kijelző mérete 9.3cm
Többszörös behúzás érzékelője Igen
RAM 512 MB
USB-interfész Hi-Speed 2.0
Vezetékes hálózati interfész Igen
Vezeték nélküli hálózati interfész Igen
Dobozzal szé 382 x mé 254 x ma 330
Dobozzal Ger:6.2, UK:6.3, PAN-NOR:6.3, CEE-GEN:6.3 kg
Doboz nélkül szé 306 x mé 258 x ma 250
Súly 4.55 kg
Üzemi 27 watt
Készenléti üzemmód 3.7 watt
Kikapcsolva 0.12 watt
Alvó üzemmód 1.9 watt
Hangteljesítmény 62.8 dB
Hangnyomás 50 dBA
Üzemi páratartalom 20 - 80%
Üzemi hőmérséklet 5 - 35°C
Egyéb Szkenner, AC Adapter, AC tápkábel, USB 2.0 kábel, DVD, Gyors telepítési útmutató, Biztonsági útmutató, Garanciajegy.
Típusok és méretek Sima papír, vékony papír, vastag papír, újrahasznosított papír, névjegykártya, plasztik kártya(legfeljebb 1,4 mm-es dombornyomással)
Súly 27 - 413 gsm
ADF-be helyezhető nyomathordozók mérete Szélesség: 51 - 215.9 mm. Hosszúság: 51 - 297 mm.
IPv4 Igen
Hálózati protokollok ARP, RARP, BOOTP, DHCP, APIPA(Auto IP), WINS/NetBIOS name resolution, DNS Resolver, mDNS, LLMNR responder, Custom Raw Port/Port9100, SMTP Client, FTP Client and Server, LDAP Client, CIFS Client, SNMPv1/v2c/v3, HTTP/HTTPS server, TFTP client and server, ICMP, Web Services (Scan), SNTP Client
Vezetékes hálózat 10Base-T/100Base-TX/1000Base-TGiga ethernet
Vezetékes hálózati biztonság SMTP-AUTH, SSL/TLS (HTTPS, SMTP), SNMP v3 802.1x (EAP-MD5, EAP-FAST, PEAP, EAP-TLS, EAP-TTLS), Kerberos, IPsec
Vezeték nélküli hálózat IEEE 802.11b/g/n (Infrastruktúra mód/Ad-hoc mód). IEEE 802.11g (Wi-Fi Direct)
Vezeték nélküli hálózati biztonság SMTP-AUTH, SSL/TLS (HTTPS, SMTP), SNMP v3, 802.1x (LEAP, EAP-FAST, PEAP, EAP-TLS, EAP-TTLS), Kerberos, Ipsec
Támogatott Az operációs rendszer legfrissebb firmware-jére, szoftverfrissítéseire és kompatibilitására vonatkozóan látogasson el a http://support.brother.com oldalra.
Mellékelt szoftverek – Mac Brother Control Centre 2, ABBYY® FineReader Sprint v.12, Remote Set-up
Mellékelt szoftverek – Windows Brother Control Centre 4, Nuance® PaperPort 14 SE, ABBYY® FineReader Sprint v.12, ABBYY® PDF Transformer , Remote Set-up, BRAdmin Professional
Kétoldalas beolvasás Igen
ADF 50
Beolvasás adott helyre email, email szerver, fájl, kép, hálózat, OCR, SharePoint, USB Host, Cloud, FTP, SFTP, WS Scan, Apps, nyomtató, kereshető PDF
Színes A4 beolvasási sebesség 30 oldal/perc
Szürkeárnyalatos 256 féle
ICA-kompatibilitás Igen (letöltés szükséges)
Interpolált beolvasási felbontás 1200 x 1200 dpi
ISIS-kompatibilitás Yes
Többszörös behúzás érzékelése Igen
Papírérzékelő Igen
SANE-kompatibilitás Yes
ADF-beolvasás felbontása 600 x 600
TWAIN-kompatibilitás Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP
WIA-kompatibilitás Yes
iPrint & Scan Igen
Jótállás 2 plusz egy év (regisztráción alapul)

Letöltések