Kosárban

ADS-2800W

Wireless hálózatos szkenner professzionális szoftvercsomaggal

Gyors kétoldalas szkennelés (30 lap/perc ; 60 kép/perc)

Gigabit Ethernet vezetékes hálózati csatlakozás, Hi-Speed USB 2.0 és Wifi csatlakozás

50 lapos, vegyes adagolási kapacitás a hosszú papírtól a dombornyomott műanyag kártyákig

ADS2800W_main

Zárható 9,3 cm-es színes LCD érintőképernyő

A fejlett képfeldolgozási funkciókkal és a TWAIN, az ISIS, a WIA, az ICA és a SANE meghajtókkal optimalizált teljesítményt nyújt

Az ingyenes prémium szoftver lényeges csomagja, többek között az ABBYY FineReader Sprint, az ABBYY PDF Transformer + és a Nuance PaperPort

Kiemelt tulajdonságok

 • Gyors kétoldalas szkennelés (30 lap/perc ; 60 kép/perc)
 • Gigabit Ethernet vezetékes hálózati csatlakozás, Hi-Speed USB 2.0 és Wifi csatlakozás
 • 50 lapos, vegyes adagolási kapacitás a hosszú papírtól a dombornyomott műanyag kártyákig
 • Zárható 9,3 cm-es színes LCD érintőképernyő
 • A fejlett képfeldolgozási funkciókkal és a TWAIN, az ISIS, a WIA, az ICA és a SANE meghajtókkal optimalizált teljesítményt nyújt
 • Az ingyenes prémium szoftver lényeges csomagja, többek között az ABBYY FineReader Sprint, az ABBYY PDF Transformer + és a Nuance PaperPort

A Brother ADS-2800W hálózati szkennerhez tartozik egy olyan készlet, amely magában foglalja a felhasználóbarát színes LCD érintőképernyőt és a vezeték nélküli kapcsolatot. Ideális a felhős szolgáltatások és e-mailek gyors szkenneléséhez, időt hagyva ezáltal más, alapvető üzleti feladatok megoldására.

Számos dokumentumtípussal, illesztőprogrammal és operációs rendszerrel kompatibilis, az ADS-2800W egy hatékony és könnyen használható professzionális szoftvercsomagot is tartalmaz. A robosztus eszköz napi 3000 lapot képes gyorsan beolvasni, így ideális a folyamatos irodai részlegek szkennelési feladatinak megoldásához és a megbízható hardveres digitalizáláshoz.

Kompatibilitás

 • twain_ikon
 • Cloud Print logó
 • Wireless logó
 • USB-2-0-Logo
 • iPrintscan logó
 • bsi-brother-solutions-interfész
 • képfeldolgozás-alakítás-ikon

Specifikáció

A teljes specifikáció megtekintése

Általános

Használat típusa Asztali
Kijelző Színes érintőképernyő
Kijelző mérete 9.3cm

Csatlakoztathatóság

USB-interfész Hi-Speed 2.0
Vezetékes hálózati interfész Igen
Vezeték nélküli hálózati interfész Igen

Méret és súly

Dobozzal EU 6.4kg , UK:6.3 kg
Súly 4.55 kg
Dobozzal szé 382 x mé 254 x ma 330
Doboz nélkül szé 306 x mé 258 x ma 250

Energiafogyasztás

Power Consumption - ready mode 3.3 watts* (*with latest firmware update)
Power Consumption - sleep mode 1.4 watts* (*with latest firmware update)
Üzemi 27 watt
Kikapcsolva 0.12 watt

Környezet

Üzemi páratartalom 20 - 80%
Üzemi hőmérséklet 5 - 35°C
Hangteljesítmény 64.3dB* (*with latest firmware update)
Hangnyomás 51dB* (*with latest firmware update)

Csomag tartalma

Egyéb Szkenner, AC Adapter, AC tápkábel, USB 2.0 kábel, DVD, Gyors telepítési útmutató, Biztonsági útmutató, Garanciajegy.

Nyomathordozók adatai

Súly 27 - 413 gsm
Típusok és méretek Sima papír, vékony papír, vastag papír, újrahasznosított papír, névjegykártya, plasztik kártya(legfeljebb 1,4 mm-es dombornyomással)
ADF-be helyezhető nyomathordozók mérete Szélesség: 51 - 215.9 mm. Hosszúság: 51 - 297 mm.

Hálózat

IPv6 Yes
Hálózati protokollok IPv4 - ARP, RARP, BOOTP, DHCP, APIPA(Auto IP), WINS/NetBIOS name resolution, DNS Resolver, mDNS, LLMNR responder, Custom Raw Port/Port9100, SMTP Client, FTP Client and Server, LDAP Client, CIFS Client, SNMPv1/v2c/v3, HTTP/HTTPS server, TFTP client and server, ICMP, Web Services (Scan), SNTP Client. IPv6* - NDP, RA, DNS resolver, mDNS, LLMNR responder, Custom Raw, Port/Port9100, SMTP Client, FTP Client and Server, LDAP Client, CIFS Client, TELNET Server, SNMPv1/v2c/ v3, HTTP/HTTPS server, TFTP client and server, ICMPv6, Web Services (Scan), SNTP Client. (*with latest firmware update)
Vezetékes hálózat 10Base-T/100Base-TX/1000Base-T
Vezetékes hálózati biztonság SMTP-AUTH, SSL/TLS (HTTPS, SMTP), SNMP v3, 802.1x (EAP-MD5, EAP-FAST, PEAP, EAP-TLS, EAP-TTLS), Kerberos, IPsec
Vezeték nélküli hálózati biztonság WEP 64/128 bit, WPA-PSK (TKIP/AES), WPA2-PSK (AES), SMTPAUTH, SSL/TLS (HTTPS, SMTP), SNMP v3, 802.1x (LEAP, EAP-FAST, PEAP, EAPTLS, EAP-TTLS), Kerberos, IPsec
IPv4 Igen
Vezeték nélküli hálózat IEEE 802.11b/g/n (Infrastruktúra mód/Ad-hoc mód). IEEE 802.11g (Wi-Fi Direct)

Beolvasás

Kétoldalas beolvasás Igen
A4 scan speed 40 ppm* (*with latest firmware update)
ADF 50
Interpolált beolvasási felbontás 1200 x 1200 dpi
ISIS-kompatibilitás Yes
Többszörös behúzás érzékelése Igen
Papírérzékelő Igen
SANE-kompatibilitás Yes
ADF-beolvasás felbontása 600 x 600
WIA-kompatibilitás Yes
Beolvasás adott helyre email, email szerver, fájl, kép, hálózat, OCR, SharePoint, USB Host, Cloud, FTP, SFTP, WS Scan, Apps, nyomtató, kereshető PDF
Szürkeárnyalatos 256 féle
ICA-kompatibilitás Igen (letöltés szükséges)
TWAIN-kompatibilitás Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP

Megoldások

iPrint & Scan Igen

Jótállás

Jótállás 2 plusz egy év (regisztráción alapul)
Több információ mutatása
Kevesebb információ mutatása
A teljes specifikáció megtekintése

Támogatás

nő ült egy laptop asztalán

Illesztőprogramok és letöltések

A legújabb driverek és szoftverek letöltése és telepítése a Brother készülékéhez

Letöltések megtekintés
férfi és egy nő ült az asztalon egy laptop

GYIK

Itt találja a válaszokat a leggyakrabban ismétlődő kérdésekre és a hibaelhárításokra

GYIK megtekintése

Bemutatás

hálózati_kábel_használatban

Hálózati szkennerek

Valódi hálózati csatlakozást kínál több eszközzel, szoftver telepítése nélkül. A Brother hálózatos szkennerek lehetővé teszik a dokumentumok közvetlen szkennelését a készülékről több eszközre.  Egy gombnyomással vagy érintőképernyőről indítva * a szkennelt anyagok gyorsan és könnyen megoszthatóak a különböző csapatok és az osztályok között; javítva a munkafolyamat hatékonyságát és növelve a termelékenységet
.

*Érintőképernyő az ADS-2800W és ADS-3600W modelleknél elérhető.

érintőképernyő_mentés

Színes érintőképernyő

A színes érintőképernyő segítségével a szkennelt dokumentumok azonnal elküldhetők az előre kiválasztott célhelyekre a gyors és egyszerű beolvasás érdekében. A rutin szkennelési munkák gyorsabban és kevesebb lépésben előre konfigurálhatók, javítva a munkafolyamat hatékonyságát.

Közvetlen szkennelés a kedvenc helyekre, mint például a szervezeti mappák, az e-mail címzettek vagy az OCR-szoftver, amellyel a rutinszerű feladatok gyorsan és egyszerűen elvégezhetők. Ez nagymértékben felgyorsítja a mindennapi munkafolyamatot.

BSI logó - Brother Solutions Interface

Brother Solutions Interface (BSI)


A BSI olyan szoftveres felület, amely lehetővé teszi a külső fejlesztők számára, hogy egyedi megoldásokat hozzanak létre a Brother készülékekhez, vagy integrálják őket. Testreszabott menüket és képernyőket hozhatunk létre, amelyek új képességeket biztosítanak - segítve az ügyfeleket a műveletek javításában, valamint a költségek, a veszteség és a kockázat csökkentésében.

secure-function-lock szkenneren

Secure Function Lock (SFL)


Az SFL egy olyan biztonsági funkció, amely letilthatja vagy engedélyezheti a konfigurációs beállításokat, és lehetővé teheti a felhasználói korlátozások bevezetését. Nyilvános mód is beállítható, ez esetben a funkcióka korlátlanul maradnak. Az SFL lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy korlátozzák a szklenner beállításait felhasználónként, ami lehetővé teszi a funkciókezelést és a nagyobb biztonságot.

USB host fotó

Szkennelés USB Host-ra

A szkennelés USB Host-ra funkció lehetővé teszi a külső tároló flash meghajtó csatlakoztatását 64 GB-ig.
papírkezelés-tálcák-kihúzva

Professzionális papírkezelés

Hatékony, professzionális szkennerek, amelyek még kis helyigényűek. A Brother szkennerek képesek számos médiatípussal együtt dolgozni, szélesebb kimeneti tálcával rendelkeznek, hogy az automatikus dokumentumadagolón (ADF) keresztül átjutott papír könnyedén és kényelmesen elvehető legyen.

A széles dokumentumrögzítőknek köszönhetően a szkennerek dokumentumgyűjtő teljesítménye kimagasló a szkennelési idő pedig rendkívül gyors. A tálcák szintén összhangban vannak, hogy kevesebb papírelakadás történjen. Ezek a kicsi, de pontos mérnöki tulajdonságok teszik lehetővé a Brother számára, hogy a szkennerek területén kiválóságként legyen jelen.

Papírvédelem

Papírelakadás érzékelése

Ez a rendszer hanghullámokat használ a potenciális elakadások azonosítására. A papír továbbítása automatikusan felfüggesztésre kerül, és a szkenner a felhasználót figyelmezteti, ha szabálytalan jelet észlel, csökkentve a dokumentumok sérülésének és az adatok elvesztésének kockázatát.

Továbbfejlesztett fordított hengerrendszer

Ez a fejlett rendszer kezeli a szkennerbe érkező papírköteget és csak egyetlen lapot dolgoz ki egy időben, így garantálva a megbízhatóságot különböző dokumentumtípusok és súlyok szkennelése során.

Vissza a tetejére