Kosárban
  1. Home
  2. QL-800 sorozat

Lásd a különbséget

Az okos QL-800-as széria készülékei három egyedülálló előnnyel rendelkeznek: különleges és szembeötlő, két színnel nyomtatott címkéket készíthetsz velük -feketét és igény szerint pirosat is*, folyamatos papírtekercsre is nyomtathatsz akár 1 m hosszú címkéket is, és mindezt kényelmesen, vezeték nélküli kapcsolattal rendelkező készülékkel teheted meg, közvetlenül mobilodról megtervezve és kinyomtatva a kívánt címkéket**. Mindezeken felül beépített, automatikus vágóegység segíti a professzionális címkekészítést.

A QL-800-as széria kiemelt tulajdonságai 

Labels on work IDs

Fekete & piros nyomtatás 

Allergén anyagokat jelölnél az összetevők között? Sürgős küldeményed van, bizalmas iratod, netán fontos üzeneted? Szembeötlő a különbség fekete és piros nyomtatás között*, így könnyű lesz felhívni a figyelmet a fontos dolgokra.

Tudj meg többet

Labels on folders and stationery

Folyamatos szalag nyomtatás  

Folyamatos papírszalag teszi lehetővé, hogy akár 1 m hosszú címkéket nyomtathass! A folyamatos tekercs használatával ráadásul pazarlás nélkül nyomtathatsz. 

Kellékanyagok

Person printing wirelessly from their smartphone

Wi-Fi app nyomtatás 

Nyomtatás bárhol, bármikor a Wi-Fi kapcsolatos címkenyomtató készülékekkel**. Csak egy kattintás a laptopon vagy az okostelefonon és máris tervezheted és nyomtathatod egyedi címkéidet.

Töltsd le az iPrint&Label applikációt az alábbi áruházakból: App Store vagy Google Play

Vajon a te iparágadnak is tud újat nyújtani a QL-800-as széria?  

*DK-22251 szalaggal. **A QL-810W és QL-820NWB készülékeken.  iPrint&Label App kompatibilitás– 2-színes nyomtatás támogatása 2017 májusától.