Kosárban

MFC-J5320DW

Business Smart all-in-One színes A3 tintasugaras készülék fax funkcióval

Nyomtasson akár A3 méretben és szkenneljen/másoljon/küldjön faxot A4 méretben az MFC-J5320DW kiváló funkcióinak kihasználásával. A szuper nagy töltetű tintákkal akár 2,400 oldalt is nyomtathat, így csökkentheti a nyomtatási költségeket. A 250 lapos papírtálca kapacitás és a kézi lapadagoló, valamint a 35 lapos automatikus dokumentum adagoló és a 2-oldalas nyomtatási lehetőség rugalmas dokumentumkezelést biztosítanak.

Kimelet tulajdonságok

  • Nyomtatás akár A3 méretben, másolás & szkennelés A4 méretben
  • 22 kép /perc mono és 20 kép /perc színes nyomtatási sebesség
  • 35 lapos automatikus dokumentum adagoló
  • 2 oldalas nyomtatás
  • 250 lapos papírbemenet
  • Akár 2,400 oldalas nagy töltetű tintapatronok

Bemutatás

Business Smart all-in-One színes A3 tintasugaras készülék fax funkcióval

Ideális választás üzleti környezetbe, ahol a kisebb munkacsoporton belül dolgozóknak lehetővé teszi, hogy többen is csatlakozzanak a PC-n, mobileszközön és felhőn keresztül a készülékhez. A standard A3 nyomtatás, 2-oldalas 
print (A4) segít az elhasznált papírmennyiség csökkentésében; az A4 méretű szkennelés és másolás síkágyról és a 35 lapos automatikus dokumentum adagoló felgyorsítják a munkafolyamatokat. Csatlakozzon meglévő vezetékes/wireless hálózathoz vagy nyomtasson közvetlenül mobileszközről AirPrint, Google Cloud Print™, vagy Brother's iPrint&Scan alkalmazáson keresztül. A 6.8cm színes érintőképernyős kijelzőről könnyedén navigálhat és csatlakozhat online, felhő alapú fiókjaihoz, ideértve a OneNote, EVERNOTE®, és PICASA™ fiókokat, valamint közvetlenül az MFC-J5320DW-ről elérheti Google Drive, Dropbox és OneDrive alkamazásokat PC használata nélkül is.

A 250 lapos papírkapacitás, a kézi adagoló és a szuper nagy töltetű tinták, amelyekkel akár 2,400 oldalt is nyomtathat, ideális papírkezelést biztosítanak a legforgalmasabb irodában is. Az MFC-J5320DW megfelel a szigorú ENERGY STAR, a német Blue Angel és Nordic Swan környezetvédelmi szabványoknak.

Specifikáció

Kiemelt tulajdonságok

Nyomtató típusa Színes
Funkciók Nyomtatás, Másolás és beolvasás, Fax
Kijelző Színes érintőképernyő
Max. papírméret A3
Technológia Tintasugaras
Creative Center Igen
Note Scan Igen
Outline and Copy Igen
Outline and Scan Igen
Csatlakoztathatóság Vezetékes hálózat, Vezeték nélküli
Blue Angel környezetvédelmi tanúsítás Igen
Energy Star környezetvédelmi tanúsítás Igen
Nordic Swan környezetvédelmi tanúsítás Igen
Faxmodem 14.4 kb/s
Automatikus kétoldalas nyomtatás Igen
Cseppméret 1.5 pikoliter

Kellékek és kiegészítők