Kosárban

Brother iLink&Label applikáció

Használja az Apple iPhone vagy iPad készüléket a Fluke Networks LinkWare Live projektekben tárolt kábeladatok letöltéséhez, és vezeték nélkül továbbítsa őket a Brother PT-E550W címkenyomtatóra. Ezután egyszerűen válassza ki az Önnek megfelelőt és könnyedén nyomtassa ki a kábelazonosító címkéit. Nincs szükség laptopra vagy vezetékes kapcsolatra.

Letöltés az App Store-ból 

Network technician using Brother iLink&Label app on his smartphone

Csökkentse a hibákat és spóroljon időt

Ha összekapcsolja a Linkware Live-ben már tárolt adatokkal, időt takaríthat meg, ha ugyanazt a kábel-azonosítót manuálisan beírja a PT-E550W készülékbe a nyomtató billentyűzete segítségével. A hibásan beírt azonosítók a múlté - biztosítják a pontosságot minden címkézési feladatban.

PT-E550W label printer with network cable ID's being selected for printing

Download your cable ID's in seconds

Once you've installed the app and entered your Fluke Networks Linkware live username and password, it takes just a few seconds to select and transfer the cable ID's to your Brother PT-E550W label printer:

  • Select the project with the required cable ID's and tap "Download" to transfer these to the app.
  • Then select the required list of ID's and tap "send" to wirelessly transfer to the PT-E550W.
  • That's it! Your PT-E550W now has your latest cable ID's stored in memory.

Brother TZe cable label being prepared for wrapping around network cable

Nyomtassa ki a kábelazonosító címkéit

Mivel a kábelazonosítóit a nyomtató memóriájában tárolja, így mindössze a PT-E550W készülékre van szüksége.

Egyszerűen nyomja meg a „Cable Wrap” funkciógombot a PT-E550W címkenyomtatón, és konfigurálja a használt kábel típusának beállításait. Ezt csak egyszer kell megtenni.

A címkék kinyomtatásához nyomja meg a címkenyomtató adatbázis gombját a kábel azonosítóinak megjelenítéséhez. Ezután válassza az összes címke kinyomtatását, vagy válassza ki a kívánt tartományt. A címkéket egy hosszú csíkban nyomtatja. A vágókészülék nyomtatás közben figyelembe veszi a címkéket, megkönnyítve a helyes alkalmazhatóságot.

A Brother TZe rugalmas ID laminált címkéket kifejezetten a kábel azonosításához fejlesztették ki, és erre a használatra ajánlottak.

Mobile device ready to transmit new cable ID's to Brother PT-E550W label printer

A kábelazonosító címkék naprakészen tartása

A hálózati infrastruktúra-projekt frissítésekor, új kábelazonosító hozzáadásával vagy meglévő megváltoztatásával egyszerűen használja a Brother iLink & Label alkalmazást, hogy újra csatlakoztassa és töltse le a legfrissebb kábelazonosítókat a Linkware Live projektből a Brother PT-E550W címkenyomtatóra. Ezután szükség szerint nyomtasson újra.

Fedezze fel, hogy a címkézés miért fontos a hálózatépítéshez és kezeléséhez