Kosárban

Brother Mobil Cable Label Tool applikáció

Használja okostelefonját és válasszon a sokféle címkesablon közül, írja be a szöveget és wirelessen keresztül nyomtassa ki a PT-E550WVP címkenyomtatóra.

Letöltés az App Store-ból    Letöltés Google Play-ről

Smartphone showing templates in Brother Cable Label Tool app

Sablonok, a hatékony címkézéshez

Az alkalmazás számos népszerű sablonnal áll rendelkezésre a kábel, a patch panel, az előlap, és a hálózati berendezés azonosításához. Ez drámaian felgyorsítja a címkék létrehozását és csökkenti a nem megfelelő hosszúságú címkék nyomtatásából származó hibákat.

Customised label printed using the Brother Mobile Cable Label Tool app

Egyedi címkék készítése

Ha a mellékelt sablonok nem felelnek meg az Ön igényeinek, az általános címkézési opció lehetővé teszi, hogy szöveget, szimbólumokat, képeket, vonalkódokat és kereteket adjunk az elrendezéshez - ezáltal rugalmasságot biztosítva egyedi igényeknek megfelelő címkék létrehozásakor.

Cable label tool app on a smartphone with a printed Brother P-touch label

Használjon okostelefont laptop helyett

Ahelyett, hogy laptopot cipelne magával, használja a Brother Cable Label Tool alkalmazást, amellyel a címkék megtervezéséhez és a vezeték nélküli kapcsolathoz a P-touch címkenyomtató is elegendő. Eggyel kevesebb felszerelés, amely miatt aggódnia kell.

Label printed to a Brother P-touch being held in hand, to demonstrate on-site label printing

Tartós címkék nyomtatás a helyszínen

A címkék igény szerinti és helyszínen történő nyomtatása biztosítja, hogy a munka a tervek szerint megvalósuljon, anélkül, hogy meg kellene várnia az előre kinyomtatott címkék más helyről történő küldését vagy a megrendelés kézbesítését.

Fedezze fel, hogy a címkézés miért fontos a hálózatépítéshez és kezeléséhez