Kosárban
iLinkLabel-app

Brother iLink&Label applikáció

Csatlakozzon a Fluke Networks Linkware Live projektekhez, válassza ki és töltse le a szükséges kábel-azonosítót, majd nyomtassa ki a PT-E550W címkenyomtatójára. A Brother iLink & Label alkalmazással időt takarít meg, kiküszöböli a gépelési hibákat és gondoskodik arról, hogy a kábelek mindig helyesen legyenek felcímkézve.

További információk

Cable-label-tool-app

Brother Mobile Cable Label Tool applikáció

Készítsen címkéket előlapokhoz, kábelekhez és hálózati eszközökhöz közvetlenül az okostelefonjáról, és nyomtassa őket vezeték nélkül a PT-E550W vagy PT-P750TDI címkenyomtatókra. Ez az ingyenes alkalmazás sablonokat tartalmaz az egyezményes címketípusokhoz, hogy a folyamat gyors és egyszerű legyen.

További információk

Brother P-touch labels - Tested to the Extreme

A Brother 1988-ban létrehozta a laminált címkék technológiáját, és folyamatos fejleszti azt, hogy továbbra is a tartós címkézés specialistájává maradjon. A nyomtatott szöveget egy átlátszó műanyag bevonattal védi, amely biztosítja, hogy a címkék az idő próbáját is kiállják, és olvashatók legyenek akár éveken keresztül is.


Szalagkazettáinkat úgy terveztük, hogy különleges ragasztókat és anyagokat használjanak speciális alkalmazásokhoz, mint pl. a kábelkötegeléshez és a durva felületekhez való rögzítéshez.

Tudjon meg többet a laminált címkék tartósságáról, vagy tekintse meg az egyedi címkézési feladatokhoz kifejlesztett címkék skáláját.

 

A szalagkínálat letöltése (PDF, 2.6MB)     View specialist tape range

 

A szokásos címkéktől eltérően, a laminált szalagtechnológiánk biztosítja, hogy egy szuper átlátszó polietilén laminált éteg védi a szöveget. Az eredmény egy gyakorlatilag elpusztíthatatlan címke, amely még a legzordabb körülmények között is képes megmaradni.

Biztosak vagyunk a címkéink tartósságában, mert extrém körülmények között teszteltük őket, és eredményeink azt bizonyítják, hogy a Brother P-touch laminált címkék jobban teljesítenek a versenytársak nem laminált címkéivel szemben, mivel hosszú ideig olvashatók és rögzítve maradnak.

A kopás teszt elvégzése

A Brother szabadalmaztatott szalag-laminálási technológiája biztosítja, hogy a Brother P-touch laminált címkék ellenálljanak a kopásnak.

Egy 1 kg-os, homokszóró berendezés haladt át a Brother P-touch laminált címkék és a nem laminált konkurens címkék felett. 50 áthaladás után a Brother Ptouch
laminált címkék alatt található karakterek teljesen sértetlenek voltak és a laminálás is csak kis mértékben lett karcos.

A hőmérsékleti teszt elvégzése

Ha Ön a címkéinket fagyos vagy rendkívül meleg körülmények között szeretné használni, akkor ezt nyugodtan megteheti, mivel a címkéink ellenállóságra lettek kifejlesztve. A kimagasló minőség bizonyításához leteszteltük őket szélsőséges körülmények között is és 80°C-tó +150°C-ig kiállták a próbát.

A Brother P-touch laminált címkéket csiszolópapírral kissé megérdesítettük, majd rozsdamentes acélra ragasztottuk, felhevítettük őket, végül pedig a lehűtés következett.
72 óra - 80°C-os hőmérsékleten tartás után nem volt észrevehető változás a szalag tapadásában és a színében. 2 óra elteltéel+150°C-on, kisebb elszíneződés ellenére, a szöveg a címkén teljesen sértetlen maradt.

A fakítási teszt elvégzése

Bárhol is használja Ön a P-touch laminált címkéket, azokat arra fejlesztették ki, hogy tiszták és olvashatóak maradjanak a használatuk során.

Többféle színű Brother P-touch laminált címkét ragasztottunk rozsdamentes acéllemezekre, amelyek körülbelül 12 hónapig szimulált kültéri UV sugárzásnak voltak kitéve, és a szalag alapszíne nem megváltozott (a JIS K7350-2 / ISO 4892-2). A szöveg színe változatlan, a karakterek pedig továbbra is kitűnően olvashatóak maradtak. A szalagok alapszíne nem mutatott elváltozást, kivéve a sárga, piros és a fluoreszkáló szalagot, mely enyhén megfakult.

A tesztelés folyamata

A tesztelésben a Brother laminált szalagok és a versenytársak nem laminált szalagjai vettek részt.

A tesztet két lépésben végeztük el:
1. lépés - Vegyszerekben való alámerítési teszt
2. lépés -  Kopás teszt vegyszerek jelenléte esetén

Ahhoz, hogy a Brother P-touch laminált címkéket a víz és a vegyszerek hatásaival szemben teszteljük, először üveglapokra ragasztottuk őket és különböző folyadékokba merítettük azokat 2 órára. A címkék megjelenésében és szerkezetében nem történt elváltozás és tapadásuk az üveglapkákhoz továbbra is kifogástalan maradt.

Ezután a Brother P-touch laminált szalagot üveglapra ragasztottuk, majd egy 500g-os, vegyszerrel és oldószerrel átitatott ruhával bevont súlyt 20-szor áttoltunk minden címkén. Ahogy az eredmények lent is mutatják, a Brother P-touch laminált címkék nyomtatási minősége változatlan maradt, nem úgy mint más konkurens, nem laminált címkék esetében.

 

A vízzel való tesztelés folyamata

A tesztelésben a Brother laminált szalagok és a versenytársak nem laminált szalagjai vettek részt.

A tesztet két lépésben végeztük el:
1. lépés - Vízben való alámerítési teszt

2. lépés - Kopás teszt vízzel végezve

Ahhoz, hogy a Brother P-touch laminált címkéket a vízzel szembeni ellenállóságát teszteljük, először üveglapokra ragasztottuk őket és vízbe merítettük őket 2 órára. A címkék megjelenésében és szerkezetében nem történt elváltozás és tapadásuk az üveglapkákhoz továbbra is kifogástalan maradt.
Ezután a Brother P-touch laminált szalagot üveglapra ragasztottuk, majd egy 500g-os, vízzel átitatott ruhával bevont súlyt 20-szor áttoltunk minden címkén. Ahogy az eredmények lent is mutatják, a Brother P-touch laminált címkék nyomtatási minősége változatlan maradt, nem úgy mint más konkurens, nem laminált címkék esetében

Kattintson ide, ha további lehetőségeket szeretne megismerni hálózatépítők és adatkommunikációs márnökök részére