Kosárban
  1. Home Brother
  2. Campaigns
  3. Inkbenefit Professional
A3 print icon

Nyomtatás A3-as méretig

Nincsenek többé olvashatatlan táblázatok, elmosódott fényképek és túlzsúfolt dokumentumok, a Brother új termékcsaládjának minden modellje képes A3-as méretben nyomtatni. Az apró részletek is fontosak, nyomtatóink használatával pedig semmilyen apróság nem marad láthatatlan. Legyen szó akár nagy méretű dokumentumról vagy kisebb képről, a készülékeken beállíthatod a megfelelő papírméretet a nyomtatásodhoz.
Piggy bank icon

Alacsony lapköltség

Tartsd a lehető legalacsonyabban nyomtatási költségeidet a Brother szupernagy töltetű tintapatronjainak használatával. Az InkBenefit Professional kellékanyagai akár 3 000 oldal fekete és 1 500 oldal színes nyomtatásra elegendőek. Minél nagyobb kapacitású tintapatront használsz, annál alacsonyabb költséggel jutsz hozzá minőségi nyomataidhoz.
Multi-coloured pages icon

Szupernagy töltetű tintapatronok

Tartsd a lehető legalacsonyabban nyomtatási költségeidet a Brother szupernagy töltetű tintapatronjainak használatával. Az InkBenefit Professional kellékanyagai akár 3 000 oldal fekete és 1 500 oldal színes nyomtatásra elegendőek.
Coworkers smiling with Brother printer in the background

Üzletre tervezve

Kifejezetten a nagy teljesítményt, hatékonyságot és üzleti környezetben történő terhelhetőséget vettük alapul a termékcsalád megtervezésekor.  Funkcionális, többféle kapcsolódási lehetőséggel felfejlesztett modelljeink tökéletesen idomulnak bármely irodai környezetbe.

Mobil & web tulajdonságok

WebConnect

Nyomtass közvetlenül a népszerű online adattároló oldalakról számítógép használata nélkül.

 

Brother Cloud Apps

Innovatív, felhő alapú applikációk elérése közvetlenül Brother készülékedről.

 

Brother iPrint&Scan

Nyomtass és szkennelj közvetlenül mobil készülékedről.

Minden egy gombnyomásnyira

Intézd nyomtatási munkáidat egyszerűen a 9.3 cm méretű színes érintőképernyőn (MFC-J3930DW készüléken) navigálva, hatékonyságodat a beépített Ethernet és vezeték nélküli hálózati kapcsolat segíti, amelyek használatával több készüléket is összekapcsolhatsz. A nyomtatás még sosem volt ilyen egyszerű.

Minőségi nyomatok hosszú időre

Kimutatások, grafikonok és prezentációs diák éles, olvasható, színhelyes kivitelben? Igen! Gyorsan száradó, pigment alapú tinták garantálják a kiemelkedő minőséget és az életteli színeket. Készülékeinken nyomtatott dokumentumok részletgazdag, professzionális nyomatok, amelyek vízállóak és nem fakulnak ki.

Kevesebb töltés

Nagy mennyiségű nyomtatás, folyamatos papírtöltögetés nélkül! A sztenderd papírtálca 250 lapos, a többfunkciós tálca pedig 100 lapot képes befogadni egyszerre. A papírkapacitás pedig még tovább növelhető további 250 lapos alsó tálcával.