Kosárban
  1. Home
  2. Brother Solutions
  3. Kereskedelem

Brother at your side

Dolgozz bárhol és bármikor, növeld a hatékonyságot menet közben is, a Brother szakszerűen kifejlesztett, kereskedelmi szektor számára tervezett nyomtatási és szkennelési megoldásaival. Spórolj velünk pénzt és időt!

Kérdezz minket...

A Brother ingyenes mobil applikációja, az iPrint&Scan amelynek segítségével bármely készülékről nyomtathatsz és szkennelhetsz, Apple és Android készülékekhez egyaránt megfelelő. Automatikusan megtalálja a kompatibilis Brother készüléket a vezeték nélküli hálózaton, így egyszerűen tudod küldeni és feltölteni nyomtatási és szkennelési munkáidat a felhőbe mobilodról.  Alternatívaként, ha alkalmazottaid egyik kereskedelmi telephelyről a másikra ingáznak, a Brother PrintSmart Mobile Zone szoftver használata lehet a megoldás, amellyel a nyomtatási munkákat ráküldheted a nyomtatóra, majd a kapott PIN-kód nyomtató érintőképernyőjére történő beütésével kinyomtathatod. 
Igen, a Brother Solutions Interface segítségével.A  BSI egy nyílt interfész platform, amelyet arra terveztek, hogy a harmadik fél is létrehozhassa saját üzleti profilját a Brother készülékeken. Amennyiben ezt megteszed, kontrollálni tudod, milyen opciók jelenjenek meg neked és hogyan használod ezeket.
Amennyiben a biztonsági nyomtatás funkciót használod, és a nyomtatási feladatot ráküldöd a nyomtatóra, a dokumentumod a nyomtatás idejéig a nyomtató memóriájában várakozik addig, amíg a gépet ki nem kapcsolod, ez okozhat kockázatot a biztonsági dokumentumokkal kapcsolatban. Az időzített törlés funkcióval azonban utasíthatod a nyomtatót, hogy törölje a ráküldött adatokat bizonyos idő elteltével- órák vagy akár napok múlva. 
Igen. A BRAdmin professzionális szoftvere segítségével egy vagy több készüléket is felügyelhetsz Windows számítógépeddel. A plusz rugalmasság érdekében a legtöbb Brother hálózatos készülék menedzselhető web böngésző használatával. Ezen kívül használható a Brother státusz monitor eszköze is, egy olyan konfigurálható eszköz, amellyel pontosan megfigyelhető nyomtatód állapota, 24/7-ben az  "élő státusz" funkciógomb használatával, amely a képernyőd alján található. 
A biztonsági nyomtatás funkcióval bármilyen nyomtatási munkát elküldhetsz a nyomtatóra, fizikailag kinyomtatni csak akkor tudod, ha a biztonsági PIN-kódot beütöd. Csak mentsd el a PIN-kódot a driverre, és ha kinyomtattad, vedd ki a sorból a vezérlőpanel segítségével. Így biztos lehetsz benne, hogy senki nem fogja látni rajtad kívül a dokumentumokat. Ezen kívül a  PrintSmart Secure Pro szoftvert is tudod használni nyomtatáshoz, ahol PIN-kód vagy NFC azonosító kártya segítségével tudsz nyomtatni a készülékről.