Kosárban
kávészemek-kézben-cool-earth

Hogyan segítünk? 

A Brother többféleképpen támogatja a Cool Earth-öt. Az egyik egy pán-európai Öko-kvíz, amelyet minden dolgozó kitölt évente kétszer, a másik pedig a “Kattints a Földért” elnevezésű kampány. Ügyfeleink a kellékanyagok visszaküldési és újrahasznosítási programba történő bekapcsolódással vehetnek részt a támogatásban.

További információk
falu-idős lakosa -cool-earth

Asháninka

A Brother 2009 óta támogatja a Cool Earth programját, amelynek köszönhetően a perui ashaninka törzs tagjai szélesebb körű orvosi ellátásban részesülhetnek, tiszta ivóvízhez juthatnak.Hat csónakot finanszírozunk, amellyekkel a sürgősségi ellátást biztosítjuk, illetve a különböző szállítmányozási feladatokat oldjuk meg a helyi piacokra. 

Ismerd meg Asháninka-t
orangerie-bay-cool-earth_program

Orangerie Bay

Együttműködésünk már a Pápua-Új Guineában található Orangerie Bay területén lévő esőerdőkre is kiterjed. Eddig új iskolaépületet húztunk fel, varrógépeket adományoztunk egy nőket foglalkoztató varróipari egyesület számára, és különböző háztartási illetve mezőgazdasági eszközzel láttuk el az ott élőket.
 

Ismerd meg Orangerie Bay-t

Együttműködés

2008 óta, a Cool Earth közbenjárásával fák millióit sikerült megmenteni a fakitermelőktől. Ennek köszönhetően megóvásra került a terület biológiai sokszínűsége és megerősödött a helyi lakosokban az a tudat, hogy meg kell védeniük az erdőt és az otthonukat.

A Brother támogatásával az adományozásból 6 ezer hektár esőerdő maradhatott meg Peruban és Pápua Új-Guineában.

" A Brother nagyon büszke a Cool Earth Programmal való, régóta fennálló együttműködésre. Munkatársaink és ügyfeleink számos kezdeményezésen keresztül folytatják a támogatást, a létfontosságú esőerdők és az ott élő közösségek védelmét Peruban és Pápua Új-Guineában, ideértve az évente kétszer kitöltendő adománygyűjtő kvízt és a festék-újrahasznosítási rendszert." - nyilatkozta Isao Noji, a Brother International Europe ügyvezető igazgatója 

Cool Earth támogatás

PDF letöltése

Fa ikon - Cool Earth

3.5 millió

veszélyeztetett esőerdei fát sikerült eddig megmenteni

emberek-ikon-cool-earth

56 megmentett élet

a sürgősségi evakuációnak köszönhetően 

otthoni nyomtatás-ikon

174 család

támogatása