Kosárban

Gyakran ismételt kérdések

Európai ügyfeleink újrahasznosítják üres kellékanyagaikat a Brother-rel. Két újrafeldolgozó létesítményünk van a kontinensen; egyik Észak-Walesben a másik pedig Szlovákiában található. Egy központosított rendszert használunk Hollandiában, és egy páneurópai postai hálózatot. Ez azt jelenti, hogy az összes festékkazetta egy szállítmánnyal érkezik hozzánk, nem pedig egyedi csomagokként, külön utakon. Ezzel nagymértékben csökkentjük a szállításból eredő kibocsátást.
A Royal Mail és a Spring Global Mail / PostNL megállapodást kötöttek a tonerkazetták szállításáról az IBRS (International Business Reply Service) szolgáltatását használva. Ez alapján mindenképpen el kell fogadniuk az üres festékkazettákat, még tengerentúli cím esetén is.  
A tonerkazettákban található tájékoztatókhoz vámáru-nyilatkozatot mellékelünk. Ez csak Svájcban és Norvégiában érvényes, ezért erre nem lesz szükség abban az esetben, ha az Egyesült Királyságból szeretnéd újrahasznosítani a festékkazettáidat.
Használhatod ugyanazt az ingyenes visszaküldési címzést, mint a festékkazetták esetében, kérjük töltsd le ezt a weboldalról. Csak helyezd a címkét a dobozba (használd az új dob dobozát és csomagolását), és vidd el a legközelebbi postahivatalba. 
termék-megbízhatóság-brother-earth-aloldal

Termékek és megfelelőség

Tudj meg többet

Nézd meg, hogyan hasznosítják újra a tonerkazettákat! 
gyerekek-integetés-brother-earth-aloldal

Értékek és filozófia

Tudj meg többet

Nézd meg, hogyan optimalizáljuk a csomagolások tervezését a környezeti hatások csökkentése érdekében! 
lányok-cutivireni-falu-brother-earth

Cool Earth

Tudj meg többet

Tudj meg többet arról, hogyan fejlesztettük ki a kis energiafogyasztású stand-by (készenléti) technológiát!